– og er din virksomhed klar til udfordringen?

Livs Cyklus Analyser (LCA) vil i højere grad kunne sikre jeres virksomhed i at være på forkant med krav fra kunder, og dermed give muligheden for License to business.

 • Er du og din virksomhed klædt på til at dokumentere jeres produkters klimabelastning?
 • Hvornår kræver en anprisning dokumentation?
 • Har i erfaring med hvordan I kan håndtere krav til grøn omstilling i forbindelse med tilbudsgivning og dokumentation?

Kan du svare nej til blot en af ovennævnte, kunne dette arrangement være svarene på jeres spørgsmål og overvejelser.

Indlægget vil omhandle hvordan man kan dokumentere sin klimapåvirkning, ved brugen af LCA og dermed kan dokumentere sine grønne claims. Som deltager får viden om LCA, betydningen af kommende stramninger, samt konkrete værktøjer og skabeloner til at håndtere processen.

Oplægsholder

Morten Carlsen er kemiingeniør og bæredygtighedskonsulent hos Mediator. Mediator er en konsulentvirksomhed, der har ekspertise indenfor kemi, miljø og farligt gods og skaber værdi ved at hjælpe virksomheder med at opfylde lovgivningskrav.

Business Kolding Go Green - Den Grønne Palette

I samarbejde med eksperter indenfor bæredygtighed inviterer Business Koldings Go Green netværk interesserede virksomheder til en palette af grønne inspirationsmøder.

Business Kolding Go Green er et gratis netværk for medlemmer i Foreningen Business Kolding, som vil sætte fokus på grøn omstilling, FN’s verdensmål, bæredygtighed mm. i deres virksomhed. Netværket er både for virksomheder, der er godt i gang med deres grønne omstilling, og dem, der endnu ikke er helt så langt. Skal du være med? Tilmeld dig her.

Tilmelding

Ja, jeg accepterer betingelserne.

Håndtering af persondata i Business Kolding

Ved tilmelding, accepterer du samtidig, at Business Kolding (dataansvarlig) behandler dine indtastede data i tråd med persondataloven, og på nedenstående betingelser:

 • Dine indtastede oplysninger overføres og gemmes i Business Koldings interne IT-systemer
 • Oplysningerne indsamles og behandles ifm. arrangementshåndtering og efterfølgende erhvervsservice til den pågældende virksomhed
 • Oplysningerne gemmes i min. 5 år efter arrangementet, jfr. gældende lovgivning, herunder regnskabsloven
 • Eventuelle deltagerlister (navn og virksomhed) kan distribueres til arrangementets deltagere, samt oplægsholdere
 • Ved nogle arrangementer vil der blive taget billeder og video, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Business Koldings hjemmeside og sociale medier
 • Oplysningerne behandles udelukkende af medarbejderne hos Business Kolding og videresælges ikke til tredjepart
 • Du har iflg. persondataforordningen ret til indsigt, sletning eller blokering af registrerede data eller indsigelse, og berigtigelse af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen
 • Du kan klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet

Læs mere om Business Koldings persondatapolitik eller kontakt Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding. Tlf. 76 33 21 11, info@businesskolding.dk.

Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og arrangementer.

Den Grønne Palette

27. august 2024
kl. 08:30 - 10:00
Pakhuset
Bornholm
Sdr. havnegade 7
6000 Kolding
Gratis
Niels-Arne Lauridsen
nal@businesskolding.dk
+45 2941 7132