Foreningen Business Kolding inviterer både medlemmer og ikke-medlemmer til BusinessBar hos Drabæks Mølle i Lunderskov. Kom med indenfor, og hør den spændende historie om Drabæks Mølle, der i dag er omdannet til en café i historiske rammer.

Drabæks Mølle har gennemgået en gennemgribende renovering, og fremstår nu flot og indbydende – midt i en fantastisk natur. Michael Hjort og Tinna Jakobsen købte Drabæks Mølle i 2019 og har siden investere både tid og penge, så det i dag både rummer café med indbydende vinkælder, festlokale og lokaler til udlejning til virksomheder.

Michael og Tinna vil fortælle om stedet, hvorefter der vil være god tid til at netværke. Foreningen Business Kolding og Drabæks Mølle er værter ved lidt snacks samt øl, vin og vand.

Program
15:00

Dørene åbner

15:10

Velkomst
v/ Tanja Marek, Business Kolding

15:15

Historien bag Drabæks Mølle
v/ Michael Hjort og Tinna Jakobsen, Drabæks Mølle

15:45

Netværk, snacks og lidt godt til ganen

17:00

Tak for i dag

Tilmelding

Ja, jeg accepterer betingelserne.

Håndtering af persondata i Business Kolding

Ved tilmelding, accepterer du samtidig, at Business Kolding (dataansvarlig) behandler dine indtastede data i tråd med persondataloven, og på nedenstående betingelser:

  • Dine indtastede oplysninger overføres og gemmes i Business Koldings interne IT-systemer
  • Oplysningerne indsamles og behandles ifm. arrangementshåndtering og efterfølgende erhvervsservice til den pågældende virksomhed
  • Oplysningerne gemmes i min. 5 år efter arrangementet, jfr. gældende lovgivning, herunder regnskabsloven
  • Eventuelle deltagerlister (navn og virksomhed) kan distribueres til arrangementets deltagere, samt oplægsholdere
  • Ved nogle arrangementer vil der blive taget billeder og video, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Business Koldings hjemmeside og sociale medier
  • Oplysningerne behandles udelukkende af medarbejderne hos Business Kolding og videresælges ikke til tredjepart
  • Du har iflg. persondataforordningen ret til indsigt, sletning eller blokering af registrerede data eller indsigelse, og berigtigelse af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen
  • Du kan klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet

Læs mere om Business Koldings persondatapolitik eller kontakt Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding. Tlf. 76 33 21 11, info@businesskolding.dk.

Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og arrangementer.

Der er begrænset antal pladser (50 personer), så tilmelding efter først-til-mølle. Seneste tilmelding er d. 4. september.

Til BusinessBar samler vi virksomhederne i uformelle rammer og med fokus på netværk på tværs. Her møder du andre erhvervsfolk, som måske kan blive din næste samarbejdspartner eller kunde… eller måske en du kan sparre med, om muligheder og hverdagens udfordringer.

Som medlem af Foreningen Business Kolding er du velkommen til, at invitere gæster med, så de kan få en forsmag på det stærke erhvervsnetværk som vi tilbyder. Du er også velkommen, hvis du overvejer et medlemskab, men gerne vil vide mere om Foreningen Business Kolding, hvad vi kan gøre for dig og møde nogle af de andre medlemsvirksomheder.

Du kan læse mere om Foreningen Business Kolding og melde dig ind her

12. september 2024
kl. 15:00 - 17:00
Drabæks Mølle
Møllegade 32
6640 Lunderskov
Gratis
No-show-fee på kr. 150 kr.,- opkræves ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før arrangementsstart.
Tanja Marek
tamar@businesskolding.dk
+45 6077 6027