Iværksætterdanmark tilbyder målrettede workshopforløb med viden og værktøjer til vejen fra god idé til god forretning – helt lokalt, landet rundt. Du får adgang til både lokale fysiske forløb og online forløb fra hele landet.

Iværksætterdanmark er en investering i dig, som har lysten og viljen til at skabe forretning for fremtiden. Det betyder, at det bortset fra din tid og entusiasme, er gratis for dig at deltage i workshopforløbene.

Der findes workshopforløb uanset om du er ny iværksætter, på vej til at blive iværksætter eller etableret iværksætter. 

CVR-nummer er altså ikke nødvendigvis et krav, men hvis du har et CVR-nr. må det dog ikke være stiftet før d. 30/8/2016. 

Hvordan kan iværksætterdanmark hjælpe dig? 

Workshopforløb:

Iværksætterdanmark tilbyder skræddersyede workshopforløb indenfor langt de fleste kompetencer og temaer, der har noget med opstart, drift og udvikling af iværksættervirksomheder at gøre. Her er et par gode eksempler, du måske kan spejle dine behov og ambitioner i:

  • Forstå din kunde - og skab værdi! 
  • Styr på Salget 
  • Digital markedsføring 
  • Virksomhedsjura ved opstart
  • Fra idé til forretning
  • Virksomhedsøkonomi for (kommende) genier

NextStep-forløb:

NextStep giver dig opkvalificering på et individuelt forløb med gratis 1:1 sparring og tilskud til kompetenceudvikling. Udgangspunktet er dig og dit individuelle behov for kompetenceudvikling.

Der er pt. lukket for ansøgning til NextStep, da der har været overvældende stor interesse for puljen i denne ansøgningsrunde. Vi forventer at der kommer en ny ansøgningsrunde i 2024. 

Jakob Thoftdahl Westphall er den lokale vækstguide på NextStep-forløbene. 

Læs mere om NextStep


Støttet af:

Iværksætterdanmark er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse, EUs Socialfond og REACT-EU. Støtten gør det muligt at investere i danske iværksætteres kompetencer og udvikling. Alle workshops er derfor gratis for dig som iværksætter. 

 

Udvalgte forløb fra efteråret hos Iværksætterdanmark

Kontakt for mere info

Tel +45 4012 3239
jtw@businesskolding.dk
Forretningsudvikler

Jakob Th. Westphall

Vis flere kontaktpersoner

Navigation

  1. Rådgivning
  2. Netværk
  3. Forløb