Er du klar til at sætte dit (måske) første advisory board, men er du i tvivl om, hvordan du kommer i gang? Så skal du deltage på dette workshopforløb! Forløbet er praksisnært, og tager udgangspunkt i DIN virksomhed, og det DU gerne vil have ud af et advisory board.

Forløbet er målrettet danske iværksættere, der ønsker mere viden om, hvordan et advisory board kan bidrage til den strategiske udvikling af deres virksomheder. 
 
Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage.  
 
Du vil helt sikkert få mest ud af forløbet, hvis du kan se dig selv i følgende:

Du er iværksætter med egen virksomhed. Du har forretningsgrundlaget på plads, og du har nogle konkrete forretningsmål, du gerne vil realisere. Du har også forretningsmæssige udfordringer, og du overvejer, om ikke et advisory board kan bidrage til at realisere dine mål og løse dine udfordringer. På workshopforløbet får du vigtig viden om, hvordan du kan bruge et advisory board til den strategiske udvikling af din virksomhed, og du får hands-on værktøjer til at håndtere det praktiske arbejde med dit advisory board.

På forløbet arbejder vi med: 

  • Hvad er et advisory board, og hvad er god praksis? Bliv fortrolig med boardets funktion og formål og få indsigt i, hvordan du styrer dit eget advisory board.
  • Hvad skal advisory boardet hjælpe DIG med? Få viden om hvordan du får mest muligt ud af dit advisory board i forhold til din virksomheds målsætninger og bliv klogere på, hvilke kompetencer du har brug for i dit board. 
  • Hvordan ser DIT advisory board ud? Få indsigt i hvordan du rekrutterer og onboarder medlemmer, hvordan du honorerer og hvordan og hvor ofte du bør afholde møder mm.

Efter workshopforløbet har du dit første åbne opslag, som du kan bruge til at tiltrække dine (første) advisory board medlemmer med henblik på den strategiske udvikling af din virksomhed.

Din guide på vejen fra god idé til god forretning:  

Anni Schmidt Pedersen ejer to private iværksætterhuse, der ud over at være kontorfællesskaber også faciliterer netværksarrangementer, iværksætterkurser og et utal af 1:1-sparringer med drift og vækst af virksomheder som gennemgående tema. Anni er en meget erfaren rådgiver med speciale inden for etablering af advisory boards. 

Eventet finder sted:

Workshop 1: Hvad er et advisory board og hvad er ’god praksis'
09-10-2024     08.30 - 12.00

Workshop 2: Hvad er dit mål, din strategi og dit ønske med et advisory board?
23-10-2024     08.30 - 12.00

Workshop 3: Hvordan ser DIT advisory board ud?
30-10-2024     08.30 - 12.00

Støttet af:

Iværksætterdanmark er medfinansieret af Den Europæiske Union og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. Støtten gør det muligt at investere i danske iværksætteres kompetencer og udvikling. Alle workshops er derfor gratis for dig som iværksætter, men du skal registrere den tid du bruger på forløbet. 

Se alle IværksætterDanmarks aktuelle forløb.

09. oktober 2024
kl. 08:30 - 12:00
AI Innovation House
Mødelokale SmartU
Innovations Allé 3
7100 Vejle
Gratis
Ellen Bergene-Hansen
ellbe@vejle.dk
21347686
Tilmelding senest 8. oktober