Salg er afgørende for at få sin succes med sin forretning, men det kan være svært og grænseoverskridende, at skulle sælge sit produkt eller sin ydelse.

På dette workshopforløb får du virksomme og velafprøvede værktøjer, der kan gøre salgsprocessen mere overskuelig og give dig struktur på den - kort sagt: du får styr på salget. Efter forløbet vil du være blevet fortrolig med at kontakte kunderne og sælge personligt. 

Forløbet er for dig, som har etableret virksomhed, og gerne vil blive bedre til at sælge dit produkt eller din ydelse.  
 
Du vil helt sikkert få mest ud af workshopforløbet, hvis du kan se dig selv i følgende:  

Du ønsker overblik og viden om, hvordan du griber salget an – hvordan kontakter du potentielle kunder, hvordan forhandler du med dem og hvordan lukker du handlen? Du får indsigt i konkrete metoder, der kan hjælpe dig med at overkomme mentale barrierer og gøre salgsprocessen håndgribelig.

På forløbet arbejder vi med:    

  • Værdiskabelsen i salget: Hvad er dine unikke selling points, hvilken værdi tilfører du dine kunder, og hvordan formidler du det overfor kunden?
  • Kold kanvas: Du lærer at blive bedre til at skabe møder med nye kunder og møder med en højere kvalitet.
  • Forhandling: Hvordan håndterer du indvendinger fra kunden, og hvordan lukker du handlen.
  • Hvordan sikrer du, at du afholder de mest optimale kundemøder, hvor det er dig der tager styringen på en god og etisk måde, og samtidig kommer hele vejen rundt om kunden. 
  • Luk aftalen: Du lærer at lukke aftalen på forskellige måder alt efter situationen.
  • Hvordan kan din virksomhed understøtte den grønne omstilling, og hvordan kan du skille dig ud fra konkurrenterne på dette punkt. 

Før hver workshop skal der afsættes tid til selvstudie, da vi giver mulighed for at du kan afprøve værktøjerne på dine egne (potentielle) kunder undervejs i forløbet.    
   
Din guide på vejen fra god idé til god forretning:     

Coachers er eksperter i salgstræning, og har siden 2001 coachet, trænet og rådgivet adskillige danske virksomheder i salg og salgspsykologi. Underviserne Preben, Ann Louise og Martin har, hver især, mere end 20 års erfaring i arbejdet med iværksættere, både som investorer, konsulenter og undervisere.  

Forløbet finder sted følgende dage:

Workshop 1: Få styr på hvilken værdi du kan skabe for dine kunder
28-08-2024     09.00 - 13.00 (Aktiviteten foregår online)

Workshop 2: Kold kanvas og gameplan for dine kundemøder
05-09-2024     09.00 - 11.00  (Aktiviteten foregår online)

Workshop 3: Forhandling og luk ordren
13-09-2024     09.00 - 13.00 (Aktiviteten foregår online)

Online spørgetime
24-09-2024     09.00 - 10.00 (Aktiviteten foregår online)

 

Støttet af:

Iværksætterdanmark er medfinansieret af Den Europæiske Union og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. Støtten gør det muligt at investere i danske iværksætteres kompetencer og udvikling. Alle workshops er derfor gratis for dig som iværksætter, men du skal registrere den tid du bruger på forløbet. 

Se alle IværksætterDanmarks aktuelle forløb.

28. august 2024 09:00 -
24. september 2024 13:00
Online
Gratis
Mette Østergaard
mos@ehsj.dk
53727102
Tilmelding senest 27. august