Microsoft Power Platformens AI-værktøjer giver mulighed for at automatisere dine administrative opgaver, arbejde smartere med virksomhedens processer og frigive tid til udvikling af din virksomhed.

Fremtidens arbejdsværktøjer bliver i høj grad præget af kunstig intelligens, og det har potentialet til at revolutionere den måde vi arbejder på. Nogle funktioner bliver integreret i de værktøjer vi allerede bruger i dag, mens andre kræver processer med en tilpasset opsætning.

I dagens servering giver RPA Danmark en introduktion til:

 • Microsoft 365 Copilot, Copilot Studio og Azure AI
 • Microsoft Copilot er en serie af AI-værktøjer designet til at øge produktivitet og effektivitet. Den omfatter tre forskellige løsninger:
  • Microsoft 365 Copilot: AI-assistent integreret i Microsoft 365-apps (fx Word, Excel og Teams), der bistår i daglige opgaver.
  • Copilot Studio: Platform, der gør det muligt at oprette og tilpasse egne Copilot-assistenter.
  • Azure AI Studio: Avanceret platform, der muliggør udvikling af skræddersyede Copilot-løsninger.
 • Power Automate herunder RPA/Kontorrobotter
  Power Automate er en automatiseringsplatform. Den giver dig mulighed for at oprette automatiserede arbejdsgange og forbinde forskellige applikationer og tjenester.
  Robotic Process Automation (RPA) eller kontorrobotter er især egnede til at udføre rutineprægede, gentagne opgaver og processer, men med fordelen af en højere hastighed og præcision. 
 • Power Apps
  Power Apps er en platform til at oprette brugerdefinerede apps uden at skulle skrive kode.

Dagens undervisere
"If you hate it, automate it" er RPA Danmarks slogan. RPA Danmark har nemlig specialiseret sig i at digitalisere og optimere arbejdsgange ved hjælp af Microsoft Power Platformen og AI.

Tech à la Carte
Tech à la Cartes menukort præsenterer otte serveringer, hvor du kan få en smagsprøve på forskellige tech-emner for nybegyndere. Du sammensætter selv lige præcis den menu, der passer til dig og din virksomhed. 

Alle serveringerne er tilsat en god portion netværk, sparring, faglig viden samt en lang række praktiske fif. Tech à la Carte er for dig der er nysgerrig og gerne vil have en grundig introduktion med konkrete eksempler og forklaringer som man ikke behøver en tech-ordbog for at forstå. 

TilmeldingJa, jeg accepterer betingelserne.

Håndtering af persondata i Business Kolding

Ved tilmelding, accepterer du samtidig, at Business Kolding (dataansvarlig) behandler dine indtastede data i tråd med persondataloven, og på nedenstående betingelser:

 • Dine indtastede oplysninger overføres og gemmes i Business Koldings interne IT-systemer
 • Oplysningerne indsamles og behandles ifm. arrangementshåndtering og efterfølgende erhvervsservice til den pågældende virksomhed
 • Oplysningerne gemmes i min. 5 år efter arrangementet, jfr. gældende lovgivning, herunder regnskabsloven
 • Eventuelle deltagerlister (navn og virksomhed) kan distribueres til arrangementets deltagere, samt oplægsholdere
 • Ved nogle arrangementer vil der blive taget billeder og video, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Business Koldings hjemmeside og sociale medier
 • Oplysningerne behandles udelukkende af medarbejderne hos Business Kolding og videresælges ikke til tredjepart
 • Du har iflg. persondataforordningen ret til indsigt, sletning eller blokering af registrerede data eller indsigelse, og berigtigelse af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen
 • Du kan klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet

Læs mere om Business Koldings persondatapolitik eller kontakt Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding. Tlf. 76 33 21 11, info@businesskolding.dk.


Gratis for medlemmer - åbent for alle
Tech à la Carte præsenteres af Foreningen Business Kolding og er gratis for medlemmer af Foreningen, men alle interesserede er velkomne.

Hvis du tilmelder dig uden at være medlem af Foreningen Business Kolding, vil du få tilsendt et link til køb af billet. Billetter koster 250 kr. pr. servering (inkl. moms). 

Medlemskab af Foreningen Business Kolding koster fra 1.250 kr. (inkl. moms). Efter 1. juli er der halv pris på medlemskab resten af året, og der kan muligvis være en økonomisk fordel ved at melde dig ind, hvis du ønsker at deltage i flere serveringer. 

Vil du gerne være en del af Koldings største erhvervsnetværk og få flere fordele, så hjælper vi dig gerne med indmeldelse.  

Mere fra Tech à la Carte-menukortet

24. september 2024
kl. 08:30 - 10:00
Pakhuset
Bornholm
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
Gratis for medlemmer
250 kr. for ikke-medlemmer
No-show-fee på kr. 250 kr.,- opkræves ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før arrangementsstart.
Tina Nikolajsen
tn@businesskolding.dk
21590221