Er du ny i verdenen af dataanalyse og vil gerne forstå hypen om Power BI? Lær hvordan du forvandler dine data til brugbare indsigter med Power BI. Vi guider dig trin for trin gennem værktøjet, så du kan få overblik over hvordan Power BI kan hjælpe dig og din virksomhed.

Vi er omringet af data, vi skaber data, arbejder med data uden at tænke videre over det. Hvordan kan vi benytte al den data og information, så vi bruger data i vores forretning til hjælpe os med prioritering og allokering af opgaver/tid/penge, måling af fremdrift og kommunikation til kunder, kollegaer, ledelsen – kort sagt, hvordan kan data og et værktøj som Microsoft Power BI gøre din arbejdsdag nemmere.

”Det lyder fint, men hvad kan Power BI præcist og hvad skal der til for at komme i gang?” spørger du måske. Derfor skal vi på denne workshop afmystificere Power BI og komme ind på bl.a.

 • Data begreber og buzzwords oversat til hverdagssprog
 • Introduktion til hvad Power BI med jord til bord eksempel
 • Data klargøringsværktøj
 • Som analyseværktøj
 • Som kommunikationsværktøj

Igennem sessionen får du praktiske eksempler på hvordan virksomheder bruger Power BI fra rå data til klar indsigt og vi slutter af med en checkliste, så du kan stille de rigtige spørgsmål for at komme rigtigt fra start med Power BI.

Du vil få mest ud af workshoppen, hvis du:

 • Har eller er ved at få samlet data fx i Excel, som du gerne vil analysere og visualisere.
 • Ønsker en basal forståelse af, hvad Power BI er, og en idé om, hvorvidt det er noget, du selv skal stå for, ansætte en person til eller få hjælp udefra.
 • Er træt af at kæmpe med manuelle rapporter og ønsker en automatiseret løsning.

Hvis du er ekspert i Excel og Ekspert i Power BI, så er denne session ikke noget for dig.

Underviser
David Kofod Hanna er senior advisor, data storytelling hos IT-konsulenthuset twoday.

David har mange års erfaring med at med at opbygge brugervenlige dashboards, der bliver brugt i organisationer i hele Danmark. Han er certificeret indenfor UX & Power BI og glæder sig til at facilitere et lærerigt forløb med sin tålmodighed og entusiasme.

Tech à la Carte
Tech à la Cartes menukort præsenterer otte serveringer, hvor du kan få en smagsprøve på forskellige tech-emner for nybegyndere. Du sammensætter selv lige præcis den menu, der passer til dig og din virksomhed. 

Alle serveringerne er tilsat en god portion netværk, sparring, faglig viden samt en lang række praktiske fif. Tech à la Carte er for dig der er nysgerrig og gerne vil have en grundig introduktion med konkrete eksempler og forklaringer som man ikke behøver en tech-ordbog for at forstå. 

TilmeldingGiv gerne oplægsholderen input på dit erfaringsniveau og dine forventninger til oplægget, så der er mulighed for at tilpasse indholdet.

Ja, jeg accepterer betingelserne.

Håndtering af persondata i Business Kolding

Ved tilmelding, accepterer du samtidig, at Business Kolding (dataansvarlig) behandler dine indtastede data i tråd med persondataloven, og på nedenstående betingelser:

 • Dine indtastede oplysninger overføres og gemmes i Business Koldings interne IT-systemer
 • Oplysningerne indsamles og behandles ifm. arrangementshåndtering og efterfølgende erhvervsservice til den pågældende virksomhed
 • Oplysningerne gemmes i min. 5 år efter arrangementet, jfr. gældende lovgivning, herunder regnskabsloven
 • Eventuelle deltagerlister (navn og virksomhed) kan distribueres til arrangementets deltagere, samt oplægsholdere
 • Ved nogle arrangementer vil der blive taget billeder og video, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Business Koldings hjemmeside og sociale medier
 • Oplysningerne behandles udelukkende af medarbejderne hos Business Kolding og videresælges ikke til tredjepart
 • Du har iflg. persondataforordningen ret til indsigt, sletning eller blokering af registrerede data eller indsigelse, og berigtigelse af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen
 • Du kan klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet

Læs mere om Business Koldings persondatapolitik eller kontakt Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding. Tlf. 76 33 21 11, info@businesskolding.dk.


Gratis for medlemmer - åbent for alle
Tech à la Carte præsenteres af Foreningen Business Kolding og er gratis for medlemmer af Foreningen, men alle interesserede er velkomne.

Hvis du tilmelder dig uden at være medlem af Foreningen Business Kolding, vil du få tilsendt et link til køb af billet. Billetter koster 250 kr. pr. servering (inkl. moms). 

Medlemskab af Foreningen Business Kolding koster fra 1.250 kr. (inkl. moms). Efter 1. juli er der halv pris på medlemskab resten af året, og der kan muligvis være en økonomisk fordel ved at melde dig ind, hvis du ønsker at deltage i flere serveringer. 

Vil du gerne være en del af Koldings største erhvervsnetværk og få flere fordele, så hjælper vi dig gerne med indmeldelse

 

Mere fra Tech à la Carte-menukortet

09. oktober 2024
kl. 08:30 - 10:00
Pakhuset
Bornholm
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
Gratis for medlemmer
250 kr. for ikke-medlemmer
No-show-fee på kr. 250 kr.,- opkræves ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før arrangementsstart.
Tina Nikolajsen
tn@businesskolding.dk
21590221