Mens teknologi kan forbedre vores produktivitet og fleksibilitet, kan det også medføre en betydelig mængde frustration og udfordringer i vores arbejds- og privatliv.

Teknologi er blevet en næsten uundgåelig del af hverdagen. Samtidigt kender de fleste af os frustrationerne der kommer med nye it-systemer, flere program­mer, konstante opdateringer, 117 passwords samt en lynhurtig udvikling inden for kunstig intelligens, hvor vi alle forsøger at følge med. 

Informationsoverload, forventninger til tilgængelighed og kravene om at holde trit med nye teknologier og software kan påvirke både det mentale og fysiske helbred og reducere produktiviteten og trivsel på arbejdspladsen.

I dette oplæg kigger vi nærmere på dit digitale arbejdsmiljø og giver gode råd til arbejdsvaner og træning.  

Underviser
Oplægsholder offentliggøres senere. 

Tech à la Carte
Tech à la Cartes menukort præsenterer otte serveringer, hvor du kan få en smagsprøve på forskellige tech-emner for nybegyndere. Du sammensætter selv lige præcis den menu, der passer til dig og din virksomhed. 

Alle serveringerne er tilsat en god portion netværk, sparring, faglig viden samt en lang række praktiske fif. Tech à la Carte er for dig der er nysgerrig og gerne vil have en grundig introduktion med konkrete eksempler og forklaringer som man ikke behøver en tech-ordbog for at forstå.  


Gratis for medlemmer - åbent for alle
Tech à la Carte præsenteres af Foreningen Business Kolding og er gratis for medlemmer af Foreningen, men alle interesserede er velkomne.

Hvis du tilmelder dig uden at være medlem af Foreningen Business Kolding, vil du få tilsendt et billetlink til køb af billet. Det koster 250 kr. pr. servering (inkl. moms). 

Medlemskab af Foreningen Business Kolding koster fra 1.250 kr. (inkl. moms). Efter 1. juli er der halv pris på resten af året, og der kan muligvis være en økonomisk fordel ved at melde dig ind, hvis du ønsker at deltage i flere serveringer. 

Vil du gerne være en del af Koldings største erhvervsnetværk og få flere fordele, så sæt kryds ved tilmeldingen og vi vil kontakte dig. 

 

Mere fra menukortet

Tilmeldingsfristen er overskredet.

Kontakt Tanja Marek på email tamar@businesskolding.dk eller tel 60776027

29. oktober 2024
kl. 08:30 - 10:00
Pakhuset
Bornholm
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
Gratis for medlemmer
250 kr. for ikke-medlemmer
No-show-fee på kr. 250 kr.,- opkræves ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før arrangementsstart.

Tilmeldingsfristen er overskredet.

Tanja Marek
tamar@businesskolding.dk
60776027