Endnu en gang kan vi byde en lang række nye medlemmer velkommen til Foreningen Business Kolding. Her under kan du se, hvem der har meldt sig ind.

28. juni 2024
Tanja Marek

Dansk Emballage A/S
Dansk Emballage A/S er Danmarks største leverandør af genbrugsemballage til industrien. Med vores brede udvalg af standard- og kundetilpassede emballageløsninger betjener vi det danske erhvervsliv direkte fra vores faciliteter i både Jylland og på Sjælland. Med mere end 70.000 m2 samlet grundareal er vi i stand til at imødekomme dine behov på enhver skala.

Service Strategen
Rådgiver virksomheder inden for Service, Salg og Marketing

Patronus.dk
Børnebogsforfatter, kreativ tekstforfatter og redaktør med 17+ års erfaring med internationale marketingkampagner og udgivelser i 24 lande.

Talenton
I TALENTON brænder vi for gode oplevelser. Vi tror på, at professionel rekruttering og onboarding sikrer gode oplevelser for både kandidater, den nyansatte og virksomheden. Det har indflydelse på virksomhedens employer brand og tilknytning af nyansatte.

Terapihuset ApS
Vi tilbyd Manuvision kropsterapi til virksomheder som forbyggende behandling for både ledelse og øvrige medarbejder. High performance fordre optimal restitution. Dette sætter vi i fokus på et individuelt plan i hver enkelt behandling. Effekten er målbar på: - et kollektivt plan/teams. - medarbejder trivsel. - intern kommunikation. - teamspirit (klarhed omkring afgrænsning) - fastholdelsen af medarbejderne. Vi tilbyder en bæredygtig, grøn løsning for enhver virksomhed der ønsker at være trendsættende inden for medarbejdertrivsel og forebyggende personalepleje.

Sydjydsk Pulverlakering ApS
Vi laver en industriel Pulverlakering af metaloverflader i forskellige dimension. Pulverlakerings farverne er bestemt ud fra Ral koder. Pulverlakering har mange fordele så som Ridse- og slagfast overflade, stort farveudvalg, med et bredt udvalg i glans og struktur og emner er klar til brug direkte efter afkøling

Vikar Netværket ApS
Vi er specialiserede inden for det socialpædagogiske og sundhedsfaglige område for børn og unge samt voksne. Vi arbejder ud fra Barnets lov, Lov om social service og Lov om en aktiv beskæftigelsesindsats. Vikar Netværket har en bred viden, grundet vores tværfaglig og helhedsorienteret tilgang til vores borgere

STAYcafé
Café, restaurant & bar I hjertet af Kolding.

Konsulenthuset Broen
Konsulenthuset Broen tilbyder to primære ydelser: 1. Mediation og konfliktløsning herunder konfliktforståelse og kulturbevidsthed. 2. Trivsel på arbejdspladsen med bl.a. trivselsprogrammer som er unikt designet til jeres virksomhed, samt strategisk stressforebyggelse

SC SOUND ApS
Vi er importør og er forhandler af professionelt lyd- og AV-udstyr til både små og store projekter – det være sig øvelokaler, lyd- og tv-studier, idrætshaller eller koncert- og konferencesale. Vi har mere end 40 års erfaring og er en af branchens mest erfarne leverandører inden for audio og AV.

Yogapraksis.dk
Praktisk arbejde med trivsel og mindre stress via workshop eller lederforløb. Mindfulness, Breathwork og Yoga er redskaberne til at håndtere en travl hverdag. Dertil kommer den flere tusinde år gamle yogafilosofi, der rammer lige ned i en ledelsesstil med regenerativ og bæredygtig ledelse af medarbejdere.

Vagn Lind Consulting
Virksomheden leverer relevant og kvalitativ rådgivning om strategisk forretningsudvikling, organisationsstruktur med stor respekt for kundens værdier og kultur og derved frembringe løsninger der skaber balance mellem mennesker, økonomi og miljø.

Feriepartner Sydøstjylland
Feriepartner Sydøstjylland er landets største dansk ejet feriehusudlejer med 30 års erfaring inden for sommerhusudlejning. Vi tilbyder et bredt udvalg af ferieboliger fra små strandhuse til store luksushuse med pool.

Dansk Tolkebureau ApS
Dansk Tolkebureau tilbyder professionel tolkeservice til private virksomheder og offentlige organisationer i Danmark.

Svane Køkkenet
Svane Køkkenet er 100% dansk design og 100% dansk produceret. Vi har fokus på innovation, flotte løsninger, funktionelle detaljer og det perfekte køkken - dette er kernen i vores nye køkkenbutik i Kolding, som bare skal opleves! Butikken i Kolding har både en privat- samt erhvervsafdeling.

Fin-Fin
Tøj- og modebutik i Hjarup

Café Mosen
Café under Kolding boldklub.

REFLECTION
REFLECTION er en konsulentvirksomhed, som hjælpe store virksomheder med skabe samarbejde på tværs medarbejdere og samarbejdspartnere. Virksomheden tilbyder konsulentbistand omkring strategisk design, innovationsprocesser og tværgående (digital) transformation.

CNC Denmark ApS
Vi leverer avancerede produktions¬løsninger inden for CNC-bearbejdning og 3D printning til industrier, der kræver høj præcision, fleksibilitet og skalerbarhed.

BEcommunication
Vi formidler kontakt mellem firmaer og freelancere og kan tilbyde oversættelser på mange sprog. Vi tilbyder erhvervs -og privatkunde

Nadja Kothe
Jeg optimerer jeres processer med vægt på brugervenlighed. Jeg ændrer behavior med design metoder og management viden.

Ølands Surdejsbageri ApS
Vi er et lille surdejsbageri som lægger vægt på god service og højt kvalitet.

MEKA Regnskab ApS
MEKA Regnskab kan assistere med alle opgaver i virksomhedens bogholderi (Bogføring, månedsrapportering, budgetopfølgning, løn, moms mv