Solen står højt på himlen, og snart skydes feriesæsonen for alvor i gang. Det betyder også at Business Koldings nyhedsbrev holder ferie frem til uge 33. Men inden vi lukker helt ned vil vi gerne sende en sommerhilsen – og komme med en opfordring.

28. juni 2024
Tanja Marek

Nyhedsbrevet og en opfordring
Nyhedsbrevet har i første halvår af 2024 været fyldt med gode erhvervshistorier, medlemsportrætter, beskrivelser af alle Business Koldings arrangementer og tilbud, og det vil også være det, I kommer til at se i andet halvår.

Selv om vi lukker ned for nyhedsbrevet, så er redaktionen ikke gået helt på sommerferie. Vi går allerede nu i gang med at forberede de kommende historier, men vi vil så gerne have din hjælp. Hjælp til at finde de gode erhvervshistorier. Vi kommer til at bringe flere medlemsportrætter, men vil også gerne lave nogle fotorapportager fra virksomhederne, der i billeder viser, hvem virksomheden er.

Så har du en god historie – eller en ”fotogen” virksomhed, så hører Tanja Marek gerne fra dig på mail til tamar@businesskolding.dk eller på telefon 60776027.

Sommerhilsen fra Business Kolding
Med denne sidste udgave af nyhedsbrevet vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske jer alle en dejlig sommer.

Tak til alle jer der har deltaget i vores arrangementer frem til nu. Endnu en gang har vi kunnet melde udsolgt til Nytårskuren, til Awardshow og til Sommerfesten - og også til en lang række arrangementer i Marketing à la Carte.

Der har været fokus på bæredygtighed i Go Green og med Den Grønne Pallette. Detailværket har fået mange flere medlemmer, der nu snakker samarbejde mellem butikker, restaurationer og kultur. Og så er der blevet netværket, sparret med hinanden, delt viden og erfaringer i vores faglige netværk som IT-netværket, HR-netværket, Håndværkernetværket, BusinessBackUp med flere.

Det er altid en fornøjelse at mødes med jer, og vi ser frem til mange flere gode snakke og samarbejder efter sommerferien.

Vi kender, Vi hjælper og Vi samler virksomhederne…rigtig god sommer.

Kontakt Tanja, hvis du har en god historie

Tel +45 6077 6027
tamar@businesskolding.dk
Erhvervs- og kommunikationskonsulent

Tanja Marek