Efter tre år som bestyrelsesformand for Foreningen Business Kolding, har direktør i CEA Ejendomme Claus Askjær valgt at overlade opgaven til nye kræfter på foreningens generalforsamling 28. februar.

21. januar 2019

”Det har været tre meget spændende og travle år, et salg af Scandinavian Executive Institute, ansættelsen af en ny direktør til Fonden Business Kolding, flytningen til Pakhuset, arbejdet med en ny erhvervsfremmereform og arrangementet med Barack Obama som nogen af de helt store opgaver. Det har været en ære at repræsentere erhvervslivet, men jeg vil nu overdrage depechen til nye kræfter,” siger Claus Askjær.

Foreningen Business Kolding er Koldings lokale erhvervsråd, der arbejder for at skabe relationer mellem foreningens medlemmer og understøtte Fonden Business Koldings til enhver tid gældende strategi.

Mens Claus Askjær har været formand for foreningen er der kommet nye medlemmer til, og foreningen har taget initiativ til oprettelsen af 3D-printvidencenteret NEXTTECH, samt selskabet StartupBoost, der yder legater og lån til iværksættere i Kolding Kommune.

Kolding Kommunes borgmester, Jørn Pedersen, kvitterer for indsatsen.

”Det har været en fornøjelse af at sidde i bestyrelsen med Claus Askjær. Det gode og tætte samarbejde mellem kommunen og erhvervslivet i Kolding er en hovedgrund til, at Kolding er en af de mest attraktive kommuner at bo og drive virksomhed i. Claus Askjær har ydet en fantastisk indsats i dette samarbejde,” siger Jørn Pedersen.

generalforsamlingen den 28. februar vælger medlemmerne repræsentantskabet blandt de opstillede kandidater. Repræsentantskabet vælger herefter sammensætningen af bestyrelsen, der af sin midte vælger en formand og en næstformand. Ønsker du at opstille til Repræsentantskabet, kan du indstille dit kandidatur her

Foreningen Business Kolding har godt 500 medlemmer, der tæller virksomheder med bopæl eller interesser i Kolding Kommune.

Foreningen gennemfører årligt flere arrangementer for medlemmerne.