Har du lyst til at gøre en forskel for erhvervslivet i Kolding Kommune, og hjælpe alle typer af virksomheder med deres digitale omstilling? Kan du yde generel erhvervsservice til virksomhederne? Og har du lyst til at øge kendskabet til vores erhvervsnetværk Foreningen Business Kolding, så flere får gavn af foreningens tilbud og foreningen vækster i antallet af medlemmer. Så er du måske vores nye kollega?

20. august 2021

Business Kolding oplever en stor efterspørgsel på vores ydelser. Virksomhederne er under kraftig forandring, hvor nye digitale og bæredygtige forretningsmuligheder opstår, og hos Business Kolding ønsker vi til enhver tid at matche erhvervslivets behov og være den foretrukne uvildige sparringspartner for virksomhederne.

Som erhvervskonsulent hos Business Kolding får du en selvstændig og alsidig hverdag, hvor du møder mange iværksættere og virksomheder med meget forskellige behov og udfordringer.

Dine primære arbejdsområder vil være

  • Yde generel erhvervsservice til virksomhederne – med særlig øje for detailhandelen og digital forretningsudvikling
  • Udvikling af eksisterende og nye tilbud til detailhandlen, herunder udvikling og drift af netværk
  • Formidling af tilbud til virksomheder på alle platforme
  • Sparring med virksomheder i.f.t. forretningsudvikling og relevant digital vækst, fx inden for e-handel, brug af data mm.
  • Facilitere netværk inden for digital omstilling
  • Medvirke til at øge antallet af medlemmer i Foreningen Business Kolding, og fastholde eksisterende
  • Deltage i netværk med aktører, som formidler tilbud i.f.t. den digital omstilling
  • Tæt samarbejde med Erhvervshus Syddanmark, samt formidling af de muligheder der er, for at søge relevante udviklingsmidler til projekter hos virksomhederne, beliggende i Kolding kommune


Om dig

Vi søger en kollega, som er selvstændig og ambitiøs med sit job, og som ønsker at være med til at udvikle erhvervslivet i Kolding Kommune. Du drives af at få andre til at lykkes, og du har et stort erhvervsnetværk, som kan bringes i spil.  Det vil være en fordel, at have erfaring fra det private erhvervsliv, gerne handel, og et godt kendskab til Koldings erhvervsliv generelt. Du er nysgerrig og er parat til at påtage dig nye og ukendte opgaver i en travl hverdag med mange interessenter.  

Du vil få et spændende job i et dygtigt team af erhvervskonsulenter, som glæder sig til, at du bliver en del af holdet. I teamet har vi forskellige spidskompetencer og det er meget vigtigt, at vi har et stærkt samarbejde på tværs af hele organisationen - vi løfter i flok. Vi forventer derfor at du er god til at samarbejde, deler viden og kommunikerer om dit arbejde, både internt og eksternt. Opgaverne løses både her i huset, hos virksomhederne og hos samarbejdspartnere, og kræver en fleksibel tilgang til arbejdstid, herunder aftenarbejde.

Jobbet giver gode muligheder for personlig udvikling og masser af plads til, at du kan være med til at sætte dagsorden og gøre en reel forskel for virksomhederne. Løn og ansættelsesvilkår fastsættes ud fra din faglige baggrund og kvalifikationer.


Om Business Kolding

Business Koldings medarbejdere kender virksomhederne personligt, vi hjælper virksomhederne til vækst og vi samler virksomhederne i værdiskabende netværk.

Business Kolding er sat i verden for at skabe udvikling, vækst og beskæftigelse i Kolding Kommune. Vi er en privat erhvervsdrivende fond, som løser opgaver for Kolding Kommune. Vores fornemste opgave er at gøre det nemt at starte, drive og udvikle virksomhed i Kolding Kommune. 

Vi er en organisation med 15 medarbejdere, som holder til i et spændende storrumskontormiljø i Pakhuset på Kolding Havn. Organisationen er præget af stor motivation for at gøre en forskel for andre og i samarbejde med vores mange interessenter, herunder virksomheder, uddannelsesinstitutioner og ikke mindst Kolding Kommune. Som medarbejder forventes du at tage konkret ansvar med udgangspunkt i en stærk faglighed og selvstændighed ift. opgaveløsningen. Læs mere om os på www.businesskolding.dk


Flere informationer

Du er velkommen til at kontakte Chef for Erhvervsudviklingen Tove Gæmelke, mobil: 4096 5505.

Ansøgning skal være fremsendt senest den 1. september 2021 til Tove Gæmelke, mail: tg@businesskolding.dk. Tiltrædelse hurtigst muligt og senest 1. november 2021.

 

Kolding Kommune har et stærkt og dynamisk erhvervsliv og går efter at være virksomhedernes foretrukne placering samt blandt Danmarks 5 bedste iværksætterkommune.