I slutningen af august mødes en række af Kolding kommunes håndværkervirksomheder i et nyt netværk, men der er plads til endnu flere. Går du med nogle udfordringer fra hverdagen, og mangler du nogen at sparre med, så er håndværkernetværket helt sikkert noget for dig.

20. august 2021

Håndværkernetværket er startet af Foreningen Business Kolding, og starter med et morgenmøde for håndværkere d. 26. august. Netværket er for dig der gerne vil tale drift og ledelse, eller bare vende almindelige daglige vilkår og udfordringer med andre fra håndværkerbranchen.

- Der ligger mange tanker bag netværket, forklarer Lise Daldorph fra Foreningen Business Kolding. Vi har snakket med en række håndværksvirksomheder, og spurgt hvilke udfordringer de står over for. Flere føler sig ”alene”, og savner nogen at sparre med, især om hverdagens udfordringer, mens andre gerne vil etablere et netværk med håndværkere fra andre brancher, så man kan ”hjælpe” hinanden med større opgaver, måske endda indgår i en form for alliance.

“Vi håber at netværket giver nogle personlige relationer, som håndværkerne kan bruge i hverdagen.”

Lise Daldorph, Business Kolding

 - Foreningen Business Kolding vil gerne dække alle brancher, og vil derfor gerne tættere på håndværksbranchen, forklarer Lise. Samtidig er der også mange af virksomhederne der tænker grøn omstilling, og de kunne have god gavn af at blive en del af CO2-klubben. Og så håber vi da også at netværket giver nogle personlige relationer, som håndværkerne kan bruge i hverdagen.

Møderne i netværket bliver bygget op, så der altid er et kort oplæg, denne gang er det med Christian Møller fra Jansson El, der fortæller om sine erfaringer med at gå fra at være tekniker til også at skulle være leder. Det første arrangement afholdes i Pakhuset, men derefter er tanken at deltagernet skal mødes hos hinanden.

Ønsker du at høre mere er du velkommen til at kontakte Lise Daldorph ved Business Kolding.

Du tilmelder dig på arrangementet herunder...