Tel +45 4096 5505
tg@businesskolding.dk
Chef, Erhvervsudvikling

Tove Gæmelke

Tove bor sammen med sin mand på et landbrug i Gesten. Landbruget drives sammen med deres søn, der er 3. generation på gården, der huser en svineproduktion, skov og planteavl.

Ud over sønnen har Tove en datter, som bor i Lyngby. 

Tove stammer fra Salling, hvor hendes far drev en mindre vognmandsforretning. 

Hun er uddannet socialrådgiver og har efterfølgende læst HD-O på SDU. Hun har tidligere været ansat som leder af ældreplejen i Ryslinge Kommune. Efter flytningen til Vejen Kommune var første ansættelse som socialrådgiver og sidenhen blev hun ansvarlig for opstart og leder af ældrecentret Knudepunktet i Vejen. 

Tove har i 7 år siddet i Vejen Byråd, og har gennem 7 år været erhvervschef i Vejen Kommune. De sidste 11 år har hun arbejdet hos Business Kolding.

Fritiden bruges på de 2 børnebørn, golf samt løbeture.

Primære arbejdsopgaver
Tove blev oprindelig ansat hos Business Kolding til at udarbejde bestyrelsesuddannelsen, som blev, og forsat bliver, afviklet på INSEAD i Frankrig. Efterfølgende er det meget få arbejdsområder, som Tove ikke har været involveret i gennem sin ansættelse hos Business Kolding. Det sidste år har etablering af turisme Destination Trekantområdet samt Corona situationen fyldt rigtig meget.

Tove brænder for kontakten til virksomhederne og samarbejdspartnere – især når det lykkes at guide virksomhederne videre med deres vækst.

Hvad er vigtigt for dig?
Det skal være udfordrende at gå på arbejde. Jeg motiveres af en travl og alsidig hverdag, hvor nye udfordringer opstår, for derefter at løses i samspil med virksomheder, samarbejdspartnere og kollegaer.

Den største gave er, når virksomheder, samarbejdsparterne og kollegaer lykkes.