Vækst & Ledelse 2023 er konferencen for ledere og erhvervsliv i Syddanmark. Konferencen sætter i år fokus på fremtidens ledelse. Gennem et spændende program med udvalgte oplægsholdere, får du inspiration og nye input til ledelsen i din virksomhed.

Deltagelse i konferencen er gratis og for både medlemmer og ikke-medlemmer af Business Fredericia.

Igen i år har vi været så heldige, at den dygtige moderator Nina Munch-Perrin, journalist og nyhedsvært på TV-avisen, vil føre os sikkert gennem aftenens oplægsholdere og program.

Derudover får du mulighed for at møde:

Steen Wrist – Borgmester Fredericia Kommune

Lasse Jonasson – Direktør og Futurist, Instituttet for Fremtidsforskning

Lasse Jonasson er direktør og futurist med ansvar for rådgivningsarbejde hos Instituttet for Fremtidsforskning. Lasse brænder for fremtidsforskning, og hvordan man anvender disciplinen inden for strategi, innovation og risikostyring. Lasse har en baggrund fra den finansielle sektor, men har i dag ansvaret for Instituttet for Fremtidsforsknings rådgivningsafdeling. Han er en erfaren foredragsholder med mere end 15 års erfaring med rådgivning af topledere.

Lasse vil gennem sit oplæg fortælle om, hvordan fremtidens ledelse ser ud – set ud fra et forskningsmæssigt perspektiv.

Jette Radich Thunbo – Group Vice President og Indkøbsdirektør, Tøj, Sko og Accessories Salling Group A/S

Jette Radich Thunbo er Group VP, Indkøbsdirektør for Tøj, Sko og Accessories i Salling Group. Jette kommer med 24 års erfaring fra både Finans- og Retailindustrien. De første 14 år i Danske Bank, hvor hun startede sin karriere som privat- og erhvervskunderådgiver, senere filialdirektør, HR Chef og sidst Global HR Chef for Private Banking. I 2014 tog hun springet til Salling Group som HR Chef for HQ, Commercial og E-Commerce. Efter samlet 13 år inden for HR blev hun udnævnt som CEO for Wupti og senere Indkøbsdirektør for Salling Group A/S, hvor hun sidder med ansvaret for omsætningen i både Føtex og Bilka.

Cecilie Hauerberg – Co-founder og Sekretariatschef, FANT – Football for A New Tomorrow

Karin Glavind – Senior HR Business Partner, Monjasa A/S

Cecilie Hauerberg er medstifter og sekretariatschef i FANT – Football for A New Tomorrow. Hun har gennem de sidste 11 år arbejdet tæt sammen med lokale partnere Vestafrika og har et indgående kendskab til kultur, udfordringer og leveforhold. Med et “et ben i hver lejr” kan Cecilie se tingene fra forskellige vinkler – eller med forskellige brillelinser – hvilket bliver særligt interessant i forbindelse med Connected Leaderhip.

Karin Glavind er Senior HR Business Partner hos Monjasa A/S og har mange års erfaring med HR og uddannelse. De sidste 5,5 år har Karin haft 2 spændende roller som Senior HR Business Partner for SEA, MEA og Group-funktionerne samt været ansvarlig for Monjasa Academy, som har til formål at inspirere, drive og lede læring og udvikling af aktiviteter i Monjasa Group ud fra virksomhedens værdier og formål.

Cecilie og Karin kommer til at tage os med på en rejse fra Danmark til Sierra Leone, hvor de vil fortælle om, hvordan en NGO og en bunkeringvirksomhed er gået sammen om at udvikle ’The Connected Leadership’ – lederudvikling med udgangspunkt i personlig ledelse.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en spændende og inspirerende aften!

Program
17:00

Før-oplæg

18:00

Grab'n'eat: Let anretning og netværk

18:30

Opstart
v/ konferencier Nina Munch-Perrin

18:35

Velkomst
v/ Sten Wrist, Borgmester Fredericia Kommune

18:40

Fremtidens ledelse set ud fra forskningens perspektiv
v/ direktør Lasse Jonasson

19:25

Netværkspause m. kaffe og sødt

19:40

Ledelse af generationerne
v/ Group Vice President Jette Radich Thunbo

20:20

The Connected Leadership
v/ medstifter og sekretariatschef Cecilie Hauerberg & Senior HR Business Partner Karin Gladvind

21:00

Tak for i aften

14. september 2023
kl. 17:00 - 21:00
Erritsø Idrætscenter - EIC
Krogsagervej 40
7000 Fredericia
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Maria Bejer Clausen
mbc@businessfredericia.dk