I denne uge kan du møde erhvervs- og kommunikationskonsulent Tanja Marek, når vi præsenterer ugens profil hos Business Kolding. Tanja holder mange bolde i luften, fører den skarpe pen i nyhedsbrevet, sparrer med iværksættere og forbinder skoleklasser med virksomheder.

12. februar 2021

Fakta om Tanja
Tanja Marek er 47 år og bor på en lille landejendom i Vamdrup, med mand, to piger, hund og heste. Hendes hjerte ligger i Kolding, hvor hun er født og opvokset.

Tanja er uddannet i detailhandlen, og med tidligere ansættelser i marketingafdelinger hos Buchreitz Jensen, BMW Import og Lemvigh-Müller har hun rygsækken fyldt med kompetencer inden for marketing og kommunikation. En kortere ansættelse hos Lokalavisen Budstikken og fem år som bladchef og skribent på Vamdrup Ugeblad har øget lysten til at fortælle den gode historie.

Fritiden bruger hun sammen med hendes store piger og deres fælles interesse for heste og dressur. Hun har er medejer af eventfirmaet Idunivers.dk og så har hun en lille hobbygårdbutik, hvor hun er kreativ og sælger buketter af tørrede blomster.

Primære arbejdsopgaver
Tanja har været hos Business Kolding siden januar 2016, hvor hun startede i Erhvervshus Vamdrup med fokus på Vamdrups virksomheder. Siden er arbejdsopgaverne skiftet ud og spænder vidt.

Tanja brænder for kommunikation og elsker at fortælle den gode historie, både Business Koldings historier, men også virksomhedernes. Hun laver artikler til nyhedsbrevet og de sociale medier. Med marketingbaggrunden har hun været med til at lave konceptet Marketing á la Carte.

“Det er sammen, vi skaber de gode løsninger og de gode resultater.”

Tanja Marek, Business Kolding

En af de opgaver hun holder særligt meget af, er når hun er ude på folkeskolerne for at lave Løvens Hule. Her får eleverne lov til at være kreative iværksættere for en dag med alt fra idégenerering til prototypeudvikling og pitch. Hun står sammen med UU Kolding bag praktikportalen, hvor eleverne kan læse om de virksomheder, der tilbyder praktikpladser.

I samarbejde med Jobcentret tilbyder Business Kolding et 6-ugers iværksætterforløb for ledige, som Tanja har været en af tovholderne på de seneste år. Der ud over byder hverdagen på opgaver inden for erhvervsservice projekter målrettet detailhandlen.

Hvad er vigtigt for dig?
Det skal være sjovt at gå på arbejde. Jeg motiveres af en travl og alsidig hverdag, men i allerhøjeste grad også af samspillet med andre mennesker. Det er sammen, vi skaber de gode løsninger og de gode resultater.

Jeg lærer hver dag, og det er vigtigt. Jeg drives af nye projekter, hvor jeg bliver klogere, og så elsker jeg at dele ud af min viden og mit netværk til bl.a. iværksætterne. Det er så spændende at følge deres iværksætterrejser.

For mere info kontakt

Tel +45 6077 6027
tamar@businesskolding.dk
Erhvervs- og kommunikationskonsulent

Tanja Marek