SixFive Beauty Group og Foreningen Business Kolding præsenterer de tre nominerede til titlen som Årets Initiativ 2020.

10. februar 2021

Årets Initiativpris gives til en virksomhed, organisation eller enkeltperson, som i det forgangne år har ydet en ekstraordinær indsats, som forventeligt vil medføre en positiv udvikling for Kolding Kommune og/eller branding af Kolding Kommune.

De tre nominerede til Årets Initiativ 2020 er:

Kolding IF Fodbold

Kolding IF Fodbold har været samlingspunkt gennem generationer, og kunne i 2020 fejre 125 års jubilæum. I 2018 gav seks lokale erhvervsfolk en økonomisk indsprøjtning til klubben, og siden er der kommet gang i erhvervsnetværket, der nu består af mere end 200 aktive sponsorpartnere. De har ansat en salgschef, multimediedesigner, kok, træner og en daglig leder – og spiller nu i 1. division.

 

Trapholt

Trapholt rummer mere end moderne kunst og håndværk, nemlig borgerinddragende projekter. Under Corona-nedlukningen så udstillingen LIGHTHOPE dagens lys med 1629 hæklede elpærer, og udstillingen Grænseløse Sting kunne i anledning af 100-året for Genforeningen vise broderier lavet af mere end 500 deltagere. Udstillinger der skaber fællesskab om både kreativiteten og Trapholt.

 

Volkerts Fylke

De to madnørder, Jimi Kristensen og Rasmus Vemmelund, vil med restauranterne Volkerts Fylke, Bror Ditlev og nu også Gustav Lind på Trapholt være med til sætte Kolding på det gastronomiske landkort og løfte den gastronomiske barre i Kolding. De tager initiativet til at sætte liv i Kolding, som f.eks. udeservering ved Slotssøen, take-away, singlefest, Fylke Festival og online julefrokost.