Andersen Partners Advokatfirma og Foreningen Business Kolding præsenterer de tre nominerede til titlen som Årets Iværksætter 2020.

3. februar 2021

Iværksætterprisen tildeles en eller flere personer, som har etableret eller overtaget en virksomhed i Kolding Kommune inden for de seneste tre kalenderår. Iværksætteren skal have udvist et bemærkelsesværdigt engagement og initiativ i Kolding Kommune. Vedkommende skal også være rollemodel for andre.

Ved udvælgelsen lægges vægt på både personlige og faktuelle kriterier.

  • Personlige: Utraditionel karrierevej – mønsterbryder – mange relationer – overskud til at hjælpe andre – har hjulpet andre til succes – særlig kreativ/innovativ – mod/vedholdenhed.
  • Faktuelle: Vurdering af produktet/ydelsen (Best in class) – udvikling i omsætning – indtjening og antal ansatte – perspektiver for virksomheden – skaber stor værdi for sine kunder.

De tre nominerede til Årets Iværksætter 2020 er:

Geekd

Ronnie Olesen flyttede forretningen fra Ølgod til Kolding i juni 2020, og siden er butikken vækstet med 1000% og webshoppen med 400%. Han deltog i Løvens Hule og fik en investering fra Jacob Riisgaard, siden er youtuber Alexander Husum kommet med om bord.

 

Improving

Improving er et digitalt bureau, der med kunden i fokus har specialiseret sig i at udvikle og optimere webshops. På bare tre år har Nikolaj Riisberg ansat 14 medarbejdere og nået en omsætning på mere end 10 mio. kr. Her er ordentlighed er nøgleordet.

 

Nordic Coffee House

Fra kaffevogn til mikro-kafferisteri og sponsor til Tour de France. Det er Michael Mølbæks iværksætterrejse – meget kort fortalt. Med fokus på bæredygtighed og en voksende webshop, har Michael nu 7 ansatte og er godt på vej til at etablere sig i udlandet.