Hvor længe kan du klare dig – helt alene – i den norske vildmark? Kim Krohn der deltog i dette års TV-program ”Alene i Vildmarken” klarede sige i 60 dage uden kontakt til omverdenen. Vi har sammen med Kim planlagt et online foredrag d. 25. juni, hvor du kan høre om hans eventyr.

19. juni 2020

Kim er 45 år og bor i Kolding med sin kone og 2 drenge. Han er født i Grønland, og har boet der til han var 26 år, hvor studierne trak ham til Danmark. Han arbejder til daglig på et weblager, og driver ved siden af sin egen coaching- og fritluftsvirksomhed Vedbaalet.dk. Kim er uddannet mentaltræner, neuropsykologisk coach, biolog og havkajakguide.

Kim er opvokset i og med den grønlandske natur, og har tilbragt tusindvis af dage i de grønlandske fjelde, og det er også naturen, der er omdrejningspunktet for hans egen virksomhed Vedbaalet.dk, hvor han tilbyder kurser i vildmarksfærdigheder og coaching og mentaltræning i naturen, lige som han tilbyder kommuner et naturbaseret forløb for mænd med stress eller angst.

- Med den rette coaching kan du blive en endnu bedre udgave af dig selv, forklarer Kim Krohn. Det kan både være i forhold til at performe bedre på jobbet, men også i privatlivet.

“Med den rette coaching kan du blive en endnu bedre udgave af dig selv. Det kan både være i forhold til at performe bedre på jobbet, men også i privatlivet.”

Kim Krohn

Det var Kims kone, der tilmeldte ham programmet. Det er også hende, der ind imellem beder ham om at tage en tur, hvis han bliver lidt for knotten, og så tager han i skoven, til kysten eller på undervandsjagt.

I foredraget kan du høre Kims opskrift på sejren, hvordan hans baggrund fra Grønland hjalp ham, og hvordan han brugte coaching- og mentaltræningsteknikker inden afrejsen og ude i vildmarken under pressede situationer. Samme teknikker som du med fordel kan anvende i hverdagen og på jobbet.

Hvordan forbereder man sig på 60 dage alene i vildmarken, og hvordan overkommer man de mentalt pressede situationer? Og hvad er det egentlig der sker med ens sind, når man er fuldstændig isoleret i den smukke natur med fuldstændig ro omkring sig, og ikke mindst hvordan håndterer man negative tanker, kriser og udfordringer undervejs.

Tilmeld dig foredraget, og kom med på en spændende rejse.


OBS
Er virksomheden medlem af Foreningen Business Kolding, så kan du og dine medarbejdere tilmelde jer gratis, og I vil få tilsendt et personligt link til webinaret ved tilmelding.

Er virksomheden ikke medlem af Foreningen Business Kolding, vil virksomheden efter tilmelding få tilsendt et link til betaling.

Ønsker du som privatperson at deltage, er dette også muligt. Du vil efter tilmelding få tilsendt et link til betaling.