Tankestrøm er en to-dages workshop for dig, der har en iværksætter i maven og en spirende idé. Måske drømmer du om at starte egen virksomhed og søger sparring på de første skridt eller måske er du allerede etableret iværksætter med et nyt produkt eller projekt, der skal sparkes igang.

På Tankestrøm iværksætterworkshop kan du prøve dig selv og din virksomhed/idé af i professionelle, tværfaglige rammer. 

Du får ...

Inspiration: 
Du vil møde to succesfulde iværksættere, som vil dele erfaringer fra deres personlige iværksætterrejser og holde oplæg om:

  • Hvordan kommer jeg i gang? - og hvordan gør jeg opmærksom på mig selv?
  • Salg & Netværk - hvordan kommer jeg i gang med salget og hvilke muligheder har jeg som ny iværksætter?

Faglig og personlig indsigt: 
Du arbejder med din idé og dine forudsætninger for at føre den ud i livet. Hvem er du, hvem kender du og hvilket marked bevæger du dig ud på? Hvad er kernen og værdien i den virksomhed du drømmer om? Hvordan lægger du en plan og kommer i gang?

Træning i at pitche din idé:
Du arbejder med at forme din idé, styrke din pitch overfor mulige samarbejdspartnere og teste den af i et professionelt forum, samt mulighed for at sparre og netværke med andre spirende iværksættere. 

Se hele programmet

Pris:
Det koster 210 kr. inkl. gebyr at deltage på Tankestrøm. Prisen dækker kaffe/te/vand samt frugt om formiddagen og kage om eftermiddagen. Umiddelbart efter tilmelding vil du modtage et link til Billetten, hvor du køber billet til deltagelse. Din betaling og tilmelding til den 2-dages iværksætterworkshop er bindende. Bliver du forhindret mister du din betaling på 210 kr. 

JA TAK – jeg vil gerne med på Iværksætter-Workshop


Ja, jeg accepterer betingelserne.

Håndtering af persondata i Business Kolding

Ved tilmelding, accepterer du samtidig, at Business Kolding (dataansvarlig) behandler dine indtastede data i tråd med persondataloven, og på nedenstående betingelser:

  • Dine indtastede oplysninger overføres og gemmes i Business Koldings interne IT-systemer
  • Oplysningerne indsamles og behandles ifm. arrangementshåndtering og efterfølgende erhvervsservice til den pågældende virksomhed
  • Oplysningerne gemmes i min. 5 år efter arrangementet, jfr. gældende lovgivning, herunder regnskabsloven
  • Eventuelle deltagerlister (navn og virksomhed) kan distribueres til arrangementets deltagere, samt oplægsholdere
  • Ved nogle arrangementer vil der blive taget situationsbilleder, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Business Koldings hjemmeside og sociale medier
  • Oplysningerne behandles udelukkende af medarbejderne hos Business Kolding, de offentliggøres ikke, og videresælges ikke til tredjepart
  • Du har iflg. persondataforordningen ret til indsigt, sletning eller blokering af registrerede data eller indsigelse, og berigtigelse af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen
  • Du kan klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet

Læs mere om Business Koldings persondatapolitik eller kontakt Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding. Tlf. 76 33 21 11, info@businesskolding.dk.

Medstrøm-projektet følges af to forskere fra Syddansk Universitet, og gennem din deltagelse i projektet er du udvalgt til at bidrage til forskning og metodeudvikling, som vil komme andre iværksættere til gode i fremtidige projekter. Du vil blive bedt om at besvare en kort række spørgsmål, som du modtager på mail, både før, under og efter din deltagelse i forløbet, og besvarelsen af disse spørgsmål er en betingelse for at kunne deltage i projektet. Svarene behandles naturligvis strengt fortroligt, og dit bidrag er anonymt. Derudover skal du på første kursusdag udfylde et skema med tidsforbrug m.m. af dokumentationshensyn.

TANKESTRØM er en del af projektet MEDSTRØM. IER Udvikling ved SDU står for planlægning og gennemførelse af TANKESTRØM. 

MEDSTRØM er finansieret af EU Socialfond og Regionale Erhvervsudviklingsmidler. Læs mere på www.medstroem.dk 

19. august 2020 09:00 -
20. august 2020 16:00
Pakhuset
Bornholm
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
210 kr.
Tina Nikolajsen
tn@businesskolding.dk
21590221