Webinaret viser, hvordan kendte værktøjer fra Microsoft kan digitalisere din hverdag.

Er du en af de virksomheder som allerede anvender Office 365/ Dynamics 365 eller overvejer det, så får du indsigt i, hvordan du kan bruge disse standardværktøjer til at automatisere din hverdag. Værktøjerne hjælper dig med at frigive tid, reducere fejl og reducere responstiden over for dine kunder.

Du sidder sikkert med en del spørgsmål til, hvordan din virksomhed kan udnytte potentialet og hvordan I kommer i gang med digitaliseringen. Skal der udarbejdes en strategi, tager det lang tid, er det dyrt eller hvad kræves der af mig og min organisation – det vil vi gerne hjælpe med at afklare.

Program
09.00

Velkommen
v/ Business Kolding

09.05

Få Microsoft Teams til at fungere i din organisation
v/ Kristian Djurhuus fra Workways

09.25

Microsoft Power Platformen
v/ Claus Diedrichsen

09.45

Aktuelle tilskudsordninger
v/ Allan Clausen fra Erhvervshus Sydjylland 

10.00

Afslutning og tak for i dag

 

Microsoft Teams v. Kristian Djuurhus, Workways
Corona har fundamentalt ændret vores måde at arbejde på og for de fleste af os, er Microsoft Teams blevet et vigtigt arbejdsværktøj i vores hverdag. Teknologien er på dette område også buldret frem, men reelt set bruger vi kun en lille del af de muligheder vi har til rådighed. Det er meget naturligt i en travl hverdag, hvor vi samtidig har arbejdet meget hjemmefra. Vi giver en introduktion til, hvordan vi bedre kan forstå de vigtigste muligheder i Microsoft Teams, set i lyset af en konkret model for rejsen mod et bedre samarbejde i en ny hybrid virkelighed. Vi sætter streg under, hvorfor digitalt samarbejde i platformen er en holdsport og de typiske faldgruber når en organisation arbejder sammen i Microsoft Teams. Undervejs giver vi selvfølgelig konkrete eksempler på, hvordan vi kan sætte vores kollaborative workspace sammen og giver tips til de nye spilleregler for samarbejde.

Microsoft Powerplatform v. Claus Diedrichsen, RPA Danmark
Microsoft Powerplatformen er en del af Dynamics 365 platformen og består af 4 elementer, Power BI, Power Automate, Power App og Virtual Agent. Under webinaret har vi fokus på hvordan din virksomhed kan bruge Power Automate til at automatisere ensartede og gentagne arbejdsprocesser ved hjælp fra kontorrobottere. Kontorrobottere også kaldet RPA Software, giver adgang til at automatisere arbejdsprocesser i både ældre desktop løsninger, herunder ERP-løsninger og webløsninger. Typisk opnår din virksomhed en kort tilbagebetalingsværdi af din investering.

Webinar tilmelding

Indtast venligst navn
Indtast venligst virksomhed
Indtast venligst gyldig email
Ja, jeg accepterer betingelserne. Accepterer venligt betingelserne jfr. persondataloven

Håndtering af persondata i Business Kolding

Ved tilmelding, accepterer du samtidig, at Business Kolding (dataansvarlig) behandler dine indtastede data i tråd med persondataloven, og på nedenstående betingelser:

  • Dine indtastede oplysninger overføres og gemmes i Business Koldings interne IT-systemer
  • Oplysningerne indsamles og behandles ifm. arrangementshåndtering og efterfølgende erhvervsservice til den pågældende virksomhed
  • Oplysningerne gemmes i min. 5 år efter arrangementet, jfr. gældende lovgivning, herunder regnskabsloven
  • Eventuelle deltagerlister (navn og virksomhed) kan distribueres til arrangementets deltagere, samt oplægsholdere
  • Ved nogle arrangementer vil der blive taget situationsbilleder, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Business Koldings hjemmeside og sociale medier
  • Oplysningerne behandles udelukkende af medarbejderne hos Business Kolding, de offentliggøres ikke, og videresælges ikke til tredjepart
  • Du har iflg. persondataforordningen ret til indsigt, sletning eller blokering af registrerede data eller indsigelse, og berigtigelse af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen
  • Du kan klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet

Læs mere om Business Koldings persondatapolitik eller kontakt Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding. Tlf. 76 33 21 11, info@businesskolding.dk.

27. maj 2021
kl. 09:00 - 10:00
Online
Gratis
Majbritt Lykke Sørensen
mls@businesskolding.dk
+45 2459 8187