Tel +45 2342 1550
jfb@businesskolding.dk
Erhvervskonsulent

Jørgen Bruun

Jørgen Fuglsang Bruun er født og opvokset i Kolding. Jørgen er Cand.merc. i international virksomhedsudvikling fra SDU i Kolding, er tidligere graduate inden for detail, men har derefter hovedsageligt arbejdet med distanceledelse og konceptledelse. Han er i øjeblikket i gang med en bestyrelsesuddannelse ved CBS, han er en del af den cirkulære programgruppe i Kolding Kommune og en del af forskellige projekter omhandlende cirkulær økonomi og bæredygtighed.

Jørgen har været ansat ved Business Kolding siden 2015, og arbejder hovedsageligt med erhvervsfremme, og udvikler virksomheder gennem bæredygtig forretningsudvikling, med udgangspunkt i netværk og adgang til kapital inden for områderne:

  • Vækstiværksættere
  • Finansiering
  • Ledelse
  • Transport og logistik
  • Handel og Håndværk
  • Generationsskifte
  • Bestyrelse & Advisory Boards
  • CØ & bæredygtighed

- Jeg har flere end 300 årlige møder med virksomheder. Har en virksomhed en mulighed eller udfordring, vil der altid være en i mit netværk, der kan hjælpe. Jeg går meget ind for, at man tager udgangspunkt i den enkelte virksomhed, og med et godt netværk vil jeg ofte kunne hjælpe en virksomhed videre med en given mulighed/udfordring, fortæller Jørgen.

Jørgen løser også opgaver for investeringsselskabet StartupBoost A/S, der understøtter udviklingen af vækst- og iværksættervirksomheder. De tilbyder investering og långivelse samt adgang til etablerede virksomheders ressourcer. De udlåner op til kr. 250.000 og investerer op til kr. 400.000 pt. Der er ydet lån og investeringer til 11 virksomheder.

- Med hjælp fra vores investorer kan vi her gøre stor forskel for vores lokale virksomheder. Adgang til viden, sammen med kapital, har virkelig vist værd indtil nu. At der er samlet en så bred og kompetent investorgruppe, der gerne vil give noget tilbage til lokale iværksættere, i et agilt og ikke før set koncept, synes jeg siger meget positivt om vores erhvervsliv.

Hvad er vigtigt for dig?
- Mening betyder meget i mit arbejdsliv, og det har jeg haft stor frihed og mulighed for at arbejde med ved Business Kolding. At have mulighed for at hjælpe andre i deres arbejde, stort som småt, synes jeg giver meget. Det skal heller ikke være nogen hemmelighed, at jeg brænder for cirkulær økonomi og bæredygtighed. Det betyder meget, at arbejde et sted, hvor man har mulighed for at kunne gøre en forskel, slutter Jørgen.