DETAILVÆRKET inviterer medlemmer til teammøde med fokus på netværk samt brug af kunstig intelligens i sit daglige arbejde med markedsføring.

Kunstige intelligenser (AI’er – ”Artifical Intelligences”) er alle vegne – vi ved det bare sjældent. Indenfor det seneste års tid har vi imidlertid set en revolution af de såkaldt åbne AI’er. De er ekstremt kraftfulde værktøjer, som stilles til rådighed for hvem som helst. Nogle gange mod betaling, andre gange helt gratis.

Få værdifulde tips om, hvordan du konkret implementerer AI i din markedsføringsstrategi på en etisk forsvarlig måde. Med en kombination af teori og praksis vil du ikke kun få en forståelse for AI's potentiale men også hvordan man konkret kan begynde at udnytte denne teknologi i din daglige arbejde med markedsføring.

Oplægsholderen
Jesper Outzen har været selvstændig som professionel formidler siden 2004. Du har muligvis også mødt ham som eksternunderviser på IBC - International Business College og IBA. Jesper er oprindelig uddannet Multimediedesigner, men han har også en Bachelor i Medialogi fra Aalborg Universitet Esbjerg og en Mastergrad i Oplevelsesledelse fra RUC.

Detailværket
Arrangementet er forbeholdt medlemmer af DETAILVÆRKET. Driver du en detailbutik eller restauration i Kolding kommune og endnu ikke medlem inviteres du til at blive en del af det GRATIS netværk.

Tilmelding

Ja, jeg accepterer betingelserne.

Håndtering af persondata i Business Kolding

Ved tilmelding, accepterer du samtidig, at Business Kolding (dataansvarlig) behandler dine indtastede data i tråd med persondataloven, og på nedenstående betingelser:

  • Dine indtastede oplysninger overføres og gemmes i Business Koldings interne IT-systemer
  • Oplysningerne indsamles og behandles ifm. arrangementshåndtering og efterfølgende erhvervsservice til den pågældende virksomhed
  • Oplysningerne gemmes i min. 5 år efter arrangementet, jfr. gældende lovgivning, herunder regnskabsloven
  • Eventuelle deltagerlister (navn og virksomhed) kan distribueres til arrangementets deltagere, samt oplægsholdere
  • Ved nogle arrangementer vil der blive taget billeder og video, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Business Koldings hjemmeside og sociale medier
  • Oplysningerne behandles udelukkende af medarbejderne hos Business Kolding og videresælges ikke til tredjepart
  • Du har iflg. persondataforordningen ret til indsigt, sletning eller blokering af registrerede data eller indsigelse, og berigtigelse af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen
  • Du kan klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet

Læs mere om Business Koldings persondatapolitik eller kontakt Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding. Tlf. 76 33 21 11, info@businesskolding.dk.

Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og arrangementer.

Tilmeld dig DETAILVÆRKET

10. april 2024
kl. 18:00 - 20:30
Vild med vin
Klostergade 11
6000 Kolding
Gratis for medlemmer af DETAILVÆRKET
Niels-Arne Lauridsen
nal@businesskolding.dk
+45 2941 7132