Business Kolding Go Green inviterer til en palette af grønne informationsmøder, hvor vi sætter fokus på relevante og aktuelle temaer.

AFLYST!

Har du undret dig over hvilket miljømærke din virksomhed skal vælge, og hvad processen for at miljømærke er?


Certificeringer og mærkningsordninger kan være en kompleks verden at navigere i. Der findes 500 certificeringer og mærkningsordninger på verdensplan hvoraf ca. 250 er i Europa, hvilket kan gøre det svært at få det store overblik.

Nu har du muligheden for at blive klogere på mærkninger, og få en dybere forståelse af disse inden for miljøområdet. Morten Carlsen vil præsentere virkelighedsnære udfordringer med miljøcertificeringer af produkter. Derudover vil han også belyse, hvordan mærkninger og kommunikation hænger sammen, samt hvilken betydning mærkninger kan have for markedsføringen og brandingen af din virksomhed. 

Oplægsholder
Morten Carlsen er kemiingeniør og bæredygtighedskonsulent hos Mediator. Mediator er en konsulentvirksomhed, der har ekspertise indenfor kemi, miljø og farligt gods og skaber værdi ved at hjælpe virksomheder med at opfylde lovgivningskrav.

Business Kolding Go Green - Den Grønne Palette
I samarbejde med eksperter indenfor bæredygtighed inviterer Business Koldings Go Green-netværk interesserede virksomheder til inspirationsmøder, med faglig viden om blandt andet ESG, lovgivning indenfor grøn kommunikation og grønne go-to-market strategier.

Business Kolding Go Green er et gratis netværk for medlemmer i Foreningen Business Kolding, som gerne vil sætte fokus på grøn omstilling, FN’s verdensmål, bæredygtighed mm. i deres virksomhed. Netværket er både for virksomheder, der er godt i gang med deres grønne omstilling, og dem, der endnu ikke er helt så langt. Skal du være med? Tilmeld dig her

12. oktober 2023
kl. 08:30 - 10:00
Pakhuset
Bornholm
Sdr Havnegade 7
6000 Kolding
Niels-Arne Lauridsen
nal@businesskolding.dk
+45 29 41 71 32