Vi kan nu med sikkerhed sige, at vi kommer til at holde AWARD ’22 d. 24. februar 2022 – vi glæder os til endelig at samle hele Kolding Kommunes erhvervsliv til et BRAG af en fest. Vi lover at give den fuld gas og de nominerede virksomheder er allerede begyndt at øve sig i at gå op af den røde løber…. skal du med?

2. februar 2022

Billetsalget er skudt i gang, så skynd dig at bestille billetter og invitér kollegaerne med til en festlig aften på Comwell, når vi hylder Kolding Kommunes erhvervsliv.

12 lokale virksomheder er nominerede

Vi uddeler fire priser - og du kan være med til at bestemme, hvem der løber med de prestigefyldte priser:

  • Årets Iværksætter - sponsoreret af Andersen Partners
  • Årets Initiativ - sponsoreret af BDO
  • Verdensmålsprisen - sponsoreret af DM Greenkeeping
  • Årets Virksomhed - sponsoreret af Danske Bank

Awardshowet er forbeholdt medlemmer af Foreningen Business Kolding, og hver medlemsvirksomhed kan købe op til 25 billetter. Du kan bestille din billet her.

Medlemmerne bestemmer

Alle medlemsvirksomheder kan i år afgive deres stemme - hold øje med din mailboks torsdag i uge 6, hvor du modtager en elektronisk stemmeseddel (1 stemme pr. virksomhed). 

Og følg med på de sociale medier, når vi mandag til torsdag i uge 6 afslører hvem de 12 nominerede virksomheder er.

I år er der altså BÅDE mulighed for at stemme via mail (1 stemme pr. virksomhed) og på SMS til selve Awardshowet d. 24. februar (1 stemme pr. deltager).

Skal du være en del af vores Repræsentantskab i 2022?

Husk, der er åbent for tilmelding til den årlige generalforsamling i Foreningen Business Kolding, der afholdes lige inden Awardshowet. På generalforsamlingen er der valg til vores Repræsentantskab og der skal vælges 10 nye kandidater til Repræsentantskabet i år.

Er det noget for dig? Så meld dit kandidatur senest d. 9. februar. Læs mere om Repræsentantskabet her.

Du kan tilmelde dig generalforsamlingen her.

 

Køb billet til AWARD'22