Det har altid været muligt at få sparring vedrørende udbud og indkøb til det offentlige, både ved Kolding Kommune og Business Kolding. For at synliggøre den mulighed, kan du nu fast få sparring en dag om måneden, og det har mange virksomheder benyttet sig af.

28. januar 2022

Der er løbende blevet holdt infomøder, som f.eks. det årlige Rådgiver-, entreprenør-, og håndværkermøde og løbende 1-til-1 sparringsmøder, og i august måned blev det udvidet med en månedlig sparring omkring udbud og indkøb, for at synliggøre denne mulighed for vejledning og gøre det mere struktureret. Inden mødet sender virksomheden information om den service, eller det produkt, de gerne vil sælge, derefter bliver de matchet med en relevant medarbejder fra Kolding Kommune.

“Vi får her mulighed for at have den indledende dialog med virksomheden inden et givent møde.”

Jørgen Bruun, Business Kolding

- Vi får her mulighed for at have den indledende dialog med virksomheden inden et givent møde, fortæller Jørgen Bruun fra Business Kolding. Det gør, at jeg får tid til at sætte mig ind i virksomhedens produkt eller service, for derefter at kunne sætte et møde op med den rette medarbejder ved Kolding Kommune. Alle de cases vi har haft, har i udgangspunkt været forskellige. Det får vi tilgodeset her, hvilket kan være lidt sværere at imødese, når vi holder lidt større og bredere arrangementer – her tager vi udgangspunkt i den enkelte virksomhed.

Kolding Kommune er i sig selv den største ”virksomhed”, i byen, og har derfor brug for en lang række ydelser, gerne fra lokale virksomheder. Det kan være inden for byggeri, anlæg og vedligehold samt forskellige produkter til deres interne indkøbssystem, et system som eksempelvis skolerne har adgang til. Dertil kommer alle de forskellige services, som eksterne aktører skal løfte, store som små.

Daniel Svop fra Svop's Tegnestue ApS
En skitse fra Svop's Tegnestue ApS

“Jeg har i dag allerede fået en del opgaver hos Kommunen, og jeg tænker på sigt, at mit engagement her kan give adgang til opgaver hos flere kommuner i trekantområdet.”

Daniel Svop, Svop's Tegnestue ApS

- Jeg har længe tænkt, om jeg ikke skulle få afsøgt muligheden for at løse opgaver for Kolding Kommune, fortæller Daniel Svop, ejer af Svop’s Tegnestue APS. Business Kolding satte derfor et møde op med Michael Pagaard fra Kolding Kommune, hvor jeg fik fortalt om min virksomhed og fik en intro til kommunes opgaver, samt hvordan jeg kunne byde ind. Jeg har i dag allerede fået en del opgaver hos Kommunen, og jeg tænker på sigt, at mit engagement her kan give adgang til opgaver hos flere kommuner i trekantområdet.

Kunne det også være en mulighed for dig, er du velkommen til at kontakte Jørgen Bruun hos Business Kolding for at høre mere.

Kontakt Jørgen for at høre mere

Tel +45 2342 1550
jfb@businesskolding.dk
Erhvervskonsulent

Jørgen Bruun