Hvert år i januar afholder Business Kolding og Kolding Kommune traditionen tro den årlige Nytårskur. Det store netværks-arrangementet er populært, og samler omkring 450 deltagere fra Kolding Kommunes erhvervsliv, uddannelsesinstitutioner og offentlige organisationer til en festlig eftermiddag i de smukke rammer på Koldinghus.

4. december 2020

I 2021 har vi dog ekstraordinært p.g.a. Covid19 valgt, at give vores Nytårskur et nyt format.

Vi holder fast i de centrale elementer i arrangementet – og vil igen i år kåre Årets Koldingborger. Men i stedet for at overrække prisen på Koldinghus, foran over 400 spændte gæster – så overrasker vi vedkommende med et besøg i løbet af januar. Og hvem ved, måske ringer Borgmesteren på din dør?

Vi glemmer heller ikke Kolding Kommunes Gazeller. De mange lokale virksomheder, som årligt bliver udnævnt til Gazelle-virksomheder af Børsen er altid æresgæster ved årets Nytårskur, hvor de hyldes med gaver og klapsalver. Og når de ikke kan komme til os, så sørger vi for at komme ud til dem, med lidt godt til ganen og en gave fra Business Kolding, og et stort tillykke med udnævnelsen og succesen!

Til Nytårskuren har vi også altid en nytårshilsen og et stort tak til erhvervslivet i byen, og både Borgmesteren og vores adm. direktør, Morten Bjørn Hansen holder taler. Det gør vi igen – men denne gang får I en videohilsen fra os alle i stedet.

Vi vil gerne passe på hinanden og tilpasser derfor Nytårskuren 2021, og går online med det meste.Vi håber I vil tage godt imod det nye format i 2021, og vi glæder os til, at vi forhåbentligt snart kan mødes til de store netværksarrangementer igen.