Covid-19 krisen påvirker fortsat store dele af erhvervslivet meget alvorligt. Derfor har Business Kolding endnu engang udsendt et spørgeskema for at følge op på udviklingen hos virksomhederne. Uanset om I tidligere har deltaget i undersøgelsen eller ej, vil vi meget gerne have jeres besvarelser på spørgsmålene.

23. april 2020

Der har, siden sidste spørgeskemaudsendelse, været opdateringer på regeringens erhvervsrettede initiativer, der blandt andet sigter på at styrke likviditeten i danske virksomheder og redde danske job. Endvidere er der blevet åbnet for ansøgningerne.

Formålet med undersøgelsen er at få det bedst mulige overblik over Covid-19 krisens betydning for virksomhederne, og viden om hvorvidt støtteordningerne styrker de ramte virksomheder. Business Kolding vil bruge resultaterne til at tilrettelægge den bedst mulige hjælp og videreformidle resultaterne til relevante beslutningstagere.

Business Kolding har allerede igangsat flere initiativer der støtter op om de ramte virksomheder, eks. Nyt StartupBoost støttelån under Corona-krisen, hjælp til støtteordningerne via webinarer, Gratis Rådgiverkorps samt flere andre initiativer.

Jeres besvarelse er værdifuld for os og behandles naturligvis fortroligt.

Har du spørgsmål, kontakt

Tel +45 2459 8187
mls@businesskolding.dk
Erhvervskonsulent

Majbritt Lykke Sørensen