Fonden Business Kolding får nyt bestyrelsesmedlem.

23. april 2020

Ole Rudbeck Petersen, direktør for Alfa Laval i Kolding, indtræder i Fonden Business Koldings bestyrelse. Ole Rudbeck Petersen afløser Peder Madsen, direktør for Hotel Koldingfjord.

Peder Madsen har siddet i Fonden Business Koldings bestyrelse ad to omgange. Først som formand for Kolding Turistforening, og siden 2018 som medlem og næstformand udpeget af Foreningen Business Kolding.

Peder Madsen har ønsket at koncentrere sig om andre opgaver.

”Ingen som har mødt Peder kan være i tvivl om hans meget store engagement i Kolding og Koldings erhvervsliv. Det har vi haft meget stor gavn af i Business Kolding, og jeg vil gerne takke Peder for hans store indsats,” siger Otto Popp Clausen, formand for Fonden Business Kolding.

Peder Madsens afløser, Ole Rudbeck Petersen, er direktør for Koldings største private virksomhed, og bestyrelsesformand Otto Popp Clausen ser frem til samarbejdet.

”Ole kommer fra en stor virksomhed og har en bred erfaring. Vi får mere end nogensinde brug for at kunne trække på de kompetencer den kommende tid, hvor vores verden er vendt på hovedet af corona-virussen,” siger Otto Popp Clausen,

Ole Rudbeck Petersen, direktør for Alfa Laval i Kolding, indtræder i Fonden Business Koldings bestyrelse.