Business Kolding forsætter med at tilbyde webinarer med forskellige temaer. I uge 18 har du mulighed for at høre hvordan du kan lære at holde bedre møder mere Microsoft Teams og få inspiration til dit salgsarbejde.

23. april 2020

De forskellige webinarer afholdes af Business Kolding i samarbejde med IBC, Hansenberg, VUC, AMU og Kolding Kommune og er en del af en serie af webinarer, som stiller at skarpt på erhvervslivets håndtering af Covid-19.

Tirsdag d. 28. april – se med når Kristian Djurhuus fra WorkWays vil dykke ned i, hvordan du kan blive bedre til at holde møder i Microsoft Teams, samspillet med de øvrige dele af Microsoft Teams og hvordan du kan bruge platformen.

Onsdag den 29. april - Sælger du? Har du ansvar for salget? Så er det nu du skal kigge med, når Henrik Væver deler inspiration til salgsarbejde og fortæller hvad alle med ansvar for salg kan lære af corona.

Torsdag den 30. april kan du få konkrete tips til hvordan du selv kan øge synligheden og effekten af dine videoer. På dette webinar vil Nikolaj Holck fra Holckers komme ind omkring de forskellige faktorer, du skal være opmærksom på, når du arbejder med video i din markedsføring.

Fredag den 1. maj - hør med når Joakim Ditlev fortæller hvordan I som virksomhed kan arbejde på at koble salg og marketing bedre sammen, så de bidrager til at styrke forretningen.

Har du spørgsmål, kontakt

Tel +45 6077 6027
tamar@businesskolding.dk
Erhvervs- og kommunikationskonsulent

Tanja Marek