Covid-19 har endnu ikke sluppet grebet i verden, men i Business Kolding gør vi stadig hvad vi kan for at hjælpe virksomhederne.

3. marts 2021

For at vi bedst muligt kan hjælpe, har vi brug for at kunne følge udviklingen og konsekvensernes omfang hos virksomhederne. Derfor udsendte vi i mandags endnu et spørgeskema, således at vi kan erhverve os indsigter til at iværksætte, understøtte, og formidle initiativer, der kan minimere de negative konsekvenser af Covid-19 udbruddet hos Koldings virksomheder.

Til de af jer der har modtaget et link til spørgeskemaet, vil vi naturligvis sætte stor pris på, at I vil udfylde det. Vi har gjort os umage for at lave det kort og præcist, således at det ikke bliver så tidskrævende at besvare spørgsmålene.

Ud over at biddrage til Business Koldings indsigt i virksomhedernes udvikling og behov, bidrager svarene også løbende til et forskningsprojekt udført af Syddansk universitet. Formålet med projektet er at gøre os klogere på, hvorledes SMV’er succesfuldt kan agere på kriser som eks. Covid-19 sundhedskrisen fremadrettet. I kan bl.a. orientere jer i forskningsprojektet her.

På forhånd tak for dit bidrag!

Analysen foretages af Dansk Erhvervsfremme, og data indsamles via spørgeskema-systemet QuestionPro.

Rapporter fra tidligere gennemførte covid-19 undersøgelse kan findes her.