Sidder du med en Idé til en løsning på et socialt problem? Og vil du være med til at gøre en forskel og skabe social værdi? Med udviklingsprogrammet Sociale Innovatører får du hjælp til at forstå, analysere og løse sociale problemer, og i forløbet tager du udgangspunkt i din egen idé.

9. juni 2021

Nu har du chancen, hvis du har interesse i social innovation. Du kan nemlig deltage i udviklingsprogrammet for sociale innovatører på Syddansk Universitet – University of Southern Denmark i Kolding. Gennem programmet udvikler du dine kompetencer til at forstå, analysere og læse sociale problemer, så du bliver endnu bedre til at udvikle og implementere sociale innovationer.

Således henvender programmet sig både til dig der er social entreprenør, frivillig ildsjæl, men også til dig der er projektleder eller projektmedarbejder i en offentlig eller privat virksomhed, der arbejder inden for det sociale områder.

I udviklingsprogrammet arbejder du med udgangspunkt i din egen idé og eget projekt, hvor du introduceres til en række værktøjer, der hjælper dig til at udvikle og skærpe projekter og dine kompetencer. Der bliver arbejdet med forandringsmodeller, impact, forretningsmodeller, evaluering og formidling. Du bliver altså klar til at handle på dit projekt og sætte dine talenter som social innovatør i spil.

Du kan læse mere om programmet i folderen.

Har du spørgsmål, eller vil du gerne vide mere, kan du kontakte projektets tovholder Steffen Korsgaard, SDU på mail stko@sam.sdu.dk