Med Lean kan du skabe målbare resultater – helt ned på bundlinjen. Oven på en Corona-krise, som mange virksomheder endnu ikke er igennem, er der mere end nogensinde brug for at se på virksomheden med nye øjne - hvor kan vi optimere?

13. august 2020

Hos Business Kolding sætter vi via 5 webinarer fokus på, hvordan du ved hjælp af enkle værktøjer kan optimere din forretning, hvad enten du er lille frisør eller stor produktionsvirksomhed, ja kort sagt, så er webinarerne for alle.

Erik Olesen fra Process Performance vil introducere dig til Lean-principperne samt en masse praktisk anvendelige værktøjer. Erik har mere end 15 års erfaring inden for procesoptimering og forandringsledelse, og hjælper dig her til at tænke ud af boksen og reducere interne omkostninger.

På det først webinar bliver du introduceret til Lean, du hører om historien og udviklingen og alle fordelene ved at implementere det, du lærer om værktøjer og koncepter, og hvordan du med Lean kan opnå kostreducerende fordele. På de efterfølgende webinarer bliver du skarp på dine kunders krav, du lærer at finde de værdiskabende aktiviteter i dine processer, vi kigger på, hvordan du kan implementere holdbare løsninger og skabe effektiv forankring og ejeskab hos medarbejderne.

I forlængelse af webinarerne vil du få mulighed for at deltage i et netværk, såfremt du ønsker at dykke endnu længere ned i maskinrummet. Erik Olesen driver i forvejen netværk inden for Lean, og vil derfor være tovholder herpå. Her kan du blive meget klogere på Lean, du kan skabe netværk og udveksle erfaringer – så du kan skabe hurtige og målbare resultater i virksomheden.

LEAN webinarer