Der er i øjeblikket mulighed for at søge en lang række puljer og projekter, der på forskellig vis kan være med til at styrke din forretning. Penge til udvikling, til konsulenttimer og til nye kompetencer. Virksomhedsprogrammet har mere end 600 mio. kr. klar til virksomhederne.

7. oktober 2021

Nedenfor finder du link til tre af puljerne, men der er mange flere. Vil du høre mere om, hvad der er muligt for DIN virksomhed, så er du altid velkommen til at kontakte Tove Gæmelke ved Business Kolding på telefon 4096 5505 eller på mail til tg@businesskolding.dk – eller en af de øvrige erhvervskonsulenter.

Omstillingspuljen
Omstillingspuljen giver tilskud til virksomheder, som har behov for at tilpasse og omstille forretningen i lyset af Covid-19-krisen. Den 5. oktober 2021 åbnede puljen for 3. gang med nye 178 mio. kr. tilført via sommer- og erhvervspakken fra regeringen og et bredt flertal i Folketinget. Puljen er åben fra d. 5/10-28/10.
Du kan søge om omstilling og tilpasning af forretningsmodellen, til udstyr og løsninger med henblik på omstillinger samt kompetenceudvikling.


Kom i gang med din grønne omstilling

Har du brug for et overblik over dit klimaaftryk og hvordan du kan spare CO2? Så vær med i 3 workshops og opbyg en bæredygtig profil. Få styr på beregningen af dine drivhusgasudledninger og lær, hvordan du kan bruge det i din markedsføring – seriøst og troværdigt.


SMV:Vækstpilot

Har din virksomhed brug for hjælp til omstillingsopgaver? Søg puljen og ansæt en vækstpilot med 50 % løntilskud (max. 15.000 kr./mdr.) i op til 6 måneder.