Det digitale marketingbureau WeMarket slog i december 2019 dørene op til en ny afdeling i Kolding med Lasse Winther Jørgensen i spidsen. Kundeopgaverne oversteg dog hurtigt kapaciteten og derfor blev Anders Pedersen ansat i august 2020. Her blot 1 år efter er Anders Pedersen netop indtrådt som Partner i WeMarket Kolding.

7. oktober 2021

Det er ikke mange 26-årige, der både har stiftet egen virksomhed og været indehaver af flere webshops ved siden af livet som studerende. Men Anders Pedersen fra Kolding er en af dem. Og han satte ikke farten ned, da bacheloren var i hus, men fik direkte efter uddannelsen job hos marketingbureauet WeMarket i Kolding. Blot 1 år efter, pr. 1. september 2021, er han indtrådt som partner i bureauet, og selvom det er gået stærkt, har det været helt rigtigt for både Anders Pedersen og WeMarket.

“Timingen var perfekt nu. Vi er inde i en god vækstperiode og at dele ansvaret ud vil kun give god mening på længere sigt.”

Anders Pedersen, WeMarket

 - Timingen var perfekt nu. Vi er inde i en god vækstperiode og at dele ansvaret ud vil kun give god mening på længere sigt. WeMarket Kolding er stadigvæk "ung", og derfor har jeg mulighed for at komme med mine inputs til, hvor vi skal styre forretningen hen i fremtiden. Lasse har egenskaber, som jeg ikke har og omvendt, og derfor er vi et godt match til at hjælpe hinanden på hver vores områder. WeMarket består af gode mennesker, som kun vil det bedste for kunden, og værdierne er lige efter min bog. Der er god sammenhæng mellem privatliv og arbejdsliv og stemningen og samarbejdet internt er behageligt, forklarer Anders Pedersen.

Visioner for fremtiden
Der er allerede stærke visioner for bureauets fremtid hos den nyslåede partner, som ligeledes håber personligt at kunne bidrage til den fortsatte udvikling i WeMarket.

“Vi behøver ikke være de største, men vi vil gerne være de bedste!”

Anders Pedersen, WeMarket

- Min vision er, at vi i WeMarket Kolding skal have Danmarks absolut bedste specialister inden for digital marketing. Vi behøver ikke være de største, men vi vil gerne være de bedste! Kan vi indenfor 4 år sidde +10 personer i Kolding med hver deres område og med en sund forretning bagved, så har vi nået en milepæl. Personligt håber jeg, at jeg kan være med til at skabe en endnu større vinderkultur, som gavner vores kunder. WeMarket et godt sted at lære nye ting, fordi der er så mange dygtige medarbejdere i de forskellige afdelinger, og jeg glæder mig til at fortsætte med at lære og lære fra mig, lyder det fra Anders Pedersen.

Spørger man direktøren i WeMarket Kolding, Lasse Winther Jørgensen, er der heller ingen tvivl om, at Anders Pedersen allerede er en inkarneret del af virksomheden og at skridtet til partner var det mest naturlige.

“Fra dag ét har Anders taget WeMarket-ånden til sig og skabt værdi for vores kunder. Samtidig har han arbejdet benhårdt for at etablere WeMarkets navn i Kolding og vækste forretningen.”

Lasse Winther Jørgensen, WeMarket

- Fra dag ét har Anders taget WeMarket-ånden til sig og skabt værdi for vores kunder. Samtidig har han arbejdet benhårdt for at etablere WeMarkets navn i Kolding og vækste forretningen. Vi komplementerer hinandens evner godt, og jeg ser meget frem til at udvikle afdelingen yderligere i samarbejde med Anders, fortæller Lasse Winther Jørgensen.

Netop som Anders Pedersen er indtrådt som partner, har WeMarket Kolding ligeledes ansat Anders Lund som Google Ads Specialist, så der er endnu flere kyndige hænder til at tage sig godt af kunderne. Rejsen er kun lige begyndt for WeMarket Kolding.

Info om WeMarket
  • De digitale marketingbureau WeMarket blev stiftet i 2014 og har nu 3 afdelinger i henholdsvis Ikast, Kolding og Holstebro med sammenlagt 33 medarbejdere.
  • WeMarket ligger under koncernen Sindico Group, som har hovedsæde i Ikast.
  • WeMarket tilbyder primært ydelser og rådgivning inden for Google Ads, SEO, Social Media, Amazon, nyhedsbreve og pressearbejde.