Webinar, online seminar, online foredrag, kært barn har mange navne. De sidste to uger har Business Kolding afholdt en række webinarer – og de fortsætter ugen efter påske.

8. april 2020

Vi er i en tid, hvor der findes flere spørgsmål end svar. Med en række webinarer, har vi forsøgt at svare på nogle af dem. Du har bl.a. kunnet høre om onlinesalg i krisetider, hjælpepakker, arbejdsfordeling, opkvalificering og meget mere. Ugen efter påske er vi klar med endnu tre webinarer.

Onsdag den 15. april kan du møde en af landets mest erfarne content marketing-specialister, nemlig Joakim Ditlev fra konsulenthuset messbar. Han er medforfatter til ’Content Marketing Bogen’, og med en række gode taktikker, klæder han dig på til, hvordan du kommer i gang med Content Marketing, så du opnår større efterspørgsel og stærkere kunderelationer.

Torsdag den 16. april skal vi byde velkommen til en god ven af Business Kolding, nemlig Henning Karlsen fra LinkedSocial. Vi har flere gange haft fornøjelsen af at opleve Henning fortælle om mulighederne på LinkedIn til vores ‘Fredagsfif’, og her vil han give deltagerne gode tips og tricks til, hvordan du kan skabe salg via LinkedIn.

Fredag den 17. april har vi den fornøjelse at kunne præsentere et eksklusivt webinar med cheføkonom ved Danske Bank, Las Olsen. Et webinar der er kommet op at stå i et stærkt samarbejde med Danske Bank. Las vil her fortælle om nogle a de konsekvenser COVID19 vil have for både verdensøkonomien – og i særdeleshed Danmarks økonomi. Han giver et overblik over den økonomiske situation og svarer på en række spørgsmål om de økonomiske udsigter.

Har du spørgsmål, kontakt

Tel +45 6077 6027
tamar@businesskolding.dk
Erhvervs- og kommunikationskonsulent

Tanja Marek