Skal dine produkter eller services have den højeste ydeevne, pålidelighed og effektivitet? Du har sikkert også systemer, der skal automatiseres, og udstyr som skal have øget præcisionen og nedbragt omkostningerne. Og vil du samtidig nedbringe fejl, spild og nedetid? Med Next Energy er der skabt en lang række tilbud til dig, der gerne vil i gang – eller gerne vil videre.

16. august 2024
Tanja Marek

Skal din virksomhed være med forrest i feltet om energieffektive løsninger? Og vil du gøre brug af de mest innovative teknologier til udviklingen af dine produkter og services?

Next Energy er tilbud målrettet virksomheder i energisektoren eller leverandører, hvor du får adgang til eksperthjælp, testfaciliteter, workshops, finansiering og meget mere. Hvis du kontakter Mona Nissen Bach hos Erhvervshus Sydjylland, har du mulighed for at få et gratis og uvildigt digitaliseringstjek, og få kortlagt mulighederne for et forløb.

Sammen med landets mest erfarne eksperter får du skræddersyet hjælp til implementering af nye teknologier i din virksomhed og kan bl.a.:

  • give dine produkter eller services maksimal ydeevne, pålidelighed og effektivitet
  • nedbringe fejl, spild og nedetid i både produktion og drift
  • udvikle intelligente systemer, som automatiseres og forudsiger
  • øge præcision og nedbringe risici og omkostninger

Her kan du læse om de forskellige muligheder i Next Energy:

Lad eksperten flytte ind
Få unik adgang til landets mest erfarne eksperter med op til 80 timers skræddersyet hjælp og accelerér implementeringen af innovative teknologier i din virksomhed. Her er der to muligheder: ’Kom i gang’ og ’Kom videre’.

Kom i gang
Få 50 timers skræddersyet forløb, der forbinder din virksomhed med eksperter, der specialiserer sig inden for IoT-platforme, AI, dataanalyse, data science og cybersikkerhed. Få en flyvende start med op til 50 dedikerede timer i form af:

Mentorforløb

  • Dybdegående rådgivning og vejledning fra erfarne mentorer
  • Fokus på at kickstarte og forme dine digitale initiativer

Kurser

  • Specialiserede kurser designet til at opbygge kompetencer inden for digitalisering
  • Indsigt i de nyeste trends og teknologier
  • Individuel opkvalificering
  • Personlig træning og udvikling skræddersyet til din virksomheds behov
  • Fokus på at styrke dine medarbejderes digitale færdigheder

Pris: 2.000 kr.

Kom videre
Få op til 80 timers skræddersyet forløb med en dedikeret ekspert, inden for IoT-platforme, AI, dataanalyse, data science eller cybersikkerhed. Sæt turbo til dit udviklingsarbejde med 80 dedikerede timer i form af:

Innovationssamarbejde

  • Skræddersyede forløb, der matcher din virksomhed med en konkret forsker
  • Dybdegående rådgivning og samarbejde om digitalisering og energieffektive løsninger

Pris: 5.000 kr.

Workshop – Skab værdi med data
Brug forsyningsdata og opdag nye forretningsmuligheder. Dyk ned i brugen af data til grøn omstilling på el, vand og varmeområdet. På denne workshop får du indsigt i, hvordan data i forsyningssektoren bliver indsamlet og struktureret samt hvilke muligheder det giver for din virksomhed.

Bliv klogere på, hvad Next Energy-programmet kan tilbyde dig for at komme i gang med at anvende data fra det nye forsyningsdigitaliseringsprogram og blive klar til den nye lovgivning.

Workshoppen er for dig, der arbejder i energi- og forsyningssektoren, som er nysgerrig på at udforske de nye muligheder, som dataene giver.

Pris: Gratis

Testfaciliteter:
Trykprøv dine løsninger og få op til 100 timers testforløb med adgang til state-of-the-art testfaciliteter og landets førende eksperter. Et testforløb der er skræddersyet til at opnå maksimal værdi for din virksomhed. Få accelereret brugen af nye teknologier med:

Testforløb

  • Op til 100 timers adgang til topmoderne testfaciliteter, demonstrationslokaler og udviklingsfaciliteter
  • Tæt samspil med erfarne eksperter, der sørger for at dine løsninger udfordres og udvikles på højeste niveau

Pris: 5.000 kr.