Overvejer du at starte virksomhed? På Business Koldings korte Iværksætterforløb får du viden til at komme godt i gang med din iværksætterrejse. Herunder kan du møde Kimmie Brinch, der deltog på det sidste forløb, da hun stod for at starte indretningsvirksomheden Studio Brinch. Hun fortæller, hvad hun fik ud af forløbet.

23. august 2024
Tanja Marek

Iværksætterforløbet er for dig der overvejer at starte virksomhed, eller som lige har startet CVR-nummer. Her kan du afprøve din idé og blive klædt på til at komme godt i gang, mens du netværker med andre potentielle iværksættere.

“En af de vigtigste ting, jeg lærte, var vigtigheden af at snakke om sine idéer og projekter. At dele sine tanker, selv når man ikke er helt sikker på dem, er afgørende for at få testet og udviklet idéerne.”

Kimmie Brinch, Studio Brinch

- I april deltog jeg i et iværksætterforløb hos Business Kolding, der blev en værdifuld oplevelse på flere måder, fortæller Kimmie Brinch fra Studio Brinch. En af de vigtigste ting, jeg lærte, var vigtigheden af at snakke om sine idéer og projekter. At dele sine tanker, selv når man ikke er helt sikker på dem, er afgørende for at få testet og udviklet idéerne. Forløbet gav mig mulighed for at lave en mini forretningsplan og gav indsigt i salg, markedsføring, budgetter og regnskaber, hvilket hjalp mig med at lægge en klar gameplan fremadrettet for min virksomhed, Studio Brinch, et interiør design studio med speciale i renovering og nybyg.

- Under forløbet fandt jeg også ny motivation, især på de dage, hvor det føltes svært. Iværksætteri er en rejse fyldt med op- og nedture, og Tanja og Tina der står for forløbet fra Business Kolding, var en fantastisk støtte og inspiration. De formåede at give mig modet til at tage springet, selv når det føltes mest udfordrende.

Kimmie foran et køkken hun har tegnet.

- En anden stor gevinst var netværksmulighederne. Jeg mødte mange andre iværksættere, som delte drømmen om at starte deres eget. Tina og Tanja skabte et miljø, hvor vi åbnede op om vores idéer og kunne hjælpe hinanden videre. Dette fællesskab og sparring var uvurderligt og har styrket mig i min egen iværksætterrejse med Studio Brinch, slutter Kimmie.

Holdet mødes 4 aftener i Pakhuset, hvor vi kigger på byggestenene i din idé, dine personlige kompetencer og din motivation for at blive iværksætter, og får sat ord på din virksomhed, dine produkter, dine kunder og dine konkurrenter.

Læs mere og tilmeld dig her