Fra torsdag d. 29. august er der igen mulighed for at komme i Gratis Rådgivning i Pakhuset. Hver torsdag har du mulighed for at mødes med en revisor, en advokat og en forretningsudvikler – og flere gange er der også en temarådgiver på.

23. august 2024
Tanja Marek

Gratis Rådgivning er ikke kun for iværksættere, også etablerede virksomheder kan booke en halv time ved en rådgiver til at få svar på de spørgsmål, der nu måtte være. Og spørgsmålene kan være mange, men nogle af de emner der ofte bliver snakket om er skat, moms, kontrakter, GDPR og forretningsudvikling generelt. Nogle gange kan det være rart at få et par andre øjne på sin virksomhed, og de fleste går der fra med ro i maven, svar på spørgsmålene og en hel masse de skal hjem og arbejde videre med.

Det er rådgivere fra Koldings advokat- og revisionskontorer samt specialister fra det øvrige erhvervsliv, der gerne vil give noget tilbage til andre virksomheder i Kolding. Vi har en aftale med mere end 50 professionelle rådgivere, og hver torsdag mellem kl. 16 og 18 kan du møde fire af dem.

Du kan møde følgende temarådgivere frem mod jul:

DATO - TEMA
29. august - Socialøkonomisk iværksætteri
5. september - Salg og Markedsføring
12. september - Finansiering
19. september - Online Markedsføring
24. oktober - B2B-salg
31. oktober - Online Markedsføring
14. november - Design og designmetoder
21. november - Work-life balance & Selvledelse
28. november - Socialøkonomisk iværksætteri
5. december - Strategisk Markedsføring
12. december - Finansiering

Du kan booke tid i Gratis Rådgivning her:

Vi har også faste aftaler med rådgivere inden for forskellige områder, som du løbende kan booke møder med:

Indkøb og udbud i Kolding Kommune
Sidste onsdag i hver måned kan du få sparring af Kolding Kommunes indkøb- og udbudskonsulenter og opnå indsigt i, hvordan den offentlige sektor køber ind.

Bæredygtig Forretningsudvikling
Den 1. tirsdag hver måned kan du få sparring på bæredygtighed, hvor vi tager udgangspunkt i muligheder og udfordringer i din virksomhed.

Eksportsparring
Klaus Hell fra The Trade Council (Eksportrådet)/Erhvervshus Sydjylland tilbyder eksportsparring til alle virksomheder. Sparring foregår i Business Koldings mødelokale i Pakhuset eller online.

Kapitalfremskaffelse med EIFO
Michael Borum fra Danmarks Eksport- og Investeringsfond (EIFO) tilbyder uvildig 1:1 vejledning til lokale virksomheder. Business Kolding har lavet en aftale, så EIFO løbende kan mødes i vores lokaler.

Projekt- og finansieringsmuligheder
Erhvervskonsulenterne fra Erhvervshus Sydjylland hjælper virksomheder i hele Region Syddanmark, og vejleder om de projekt- og finansieringsmuligheder der findes igennem Erhvervshusets mange projekter og støtteordninger.

IPR (Intellectual Property Rights)
IPR refererer til de juridiske rettigheder, der beskytter skabelser og opfindelser af intellektuel karakter som fx Patenter, Varemærker, Design og Ophavsret. Zacco tilbyder gratis rådgivning ved henvendelse via Business Kolding.