I uge 25 rykker KOMtaineren – kommunens mobile dialog- og mødested – ind på Kolding Havn med et tilbud til alle om at kikke forbi og få en uformel snak om udviklingen af Koldings havneområder.

17. juni 2021

Fra mandag til fredag står KOMtaineren ved den gamle vejerbod på hjørnet af Jens Holmsvej og Sdr. Havnegade med masser af plancher og andet materiale om projektet – og selvfølgelig kaffe og te i kanderne.

- Vi inviterer til åbent hus midt på havnen, hvor man kan komme og i fred og ro få mere at vide om projektet. Alle spørgsmål er velkomne. Vi hører selvfølgelig også gerne, hvad folk har af forslag og ideer, men senere kommer der en idéfase og mere formelle høringsfaser, hvor alle får mulighed for at sætte deres aftryk på projektet, fortæller projektleder Lene Marcussen, Kolding Kommune.

Åbningstider
Kiki Dreyer Mikkelsen og Lene Marcussen fra Kolding Kommune er klar til at byde velkommen, når KOMtaineren i uge 25 rykker ind på havnen. KOMtaineren har åben på følgende tidspunkter i uge 25:

  • Mandag 21/6: Kl. 12-16
  • Tirsdag 22/6: Kl. 15-19
  • Onsdag 23/6: Kl. 9-15
  • Torsdag 24/6: Kl. 9-14
  • Fredag 25/6: Kl. 14-17
Kiki Dreyer Mikkelsen og Lene Marcussen fra Kolding Kommune er klar til at byde velkommen, når KOMtaineren i uge 25 rykker ind på havnen.

Flere tilbud på vej
Åbent hus-arrangementet ventes at blive suppleret med flere tilbud, hvor man samtidig kan komme rundt på havnen og høre nærmere om andre aktiviteter i havneområdet.