Hvert år fejrer vi Koldings Helte med et festligt netværksarrangement, hvor vi siger tak. Tak til dem der kan, vil og tør starte deres egen virksomhed - de er nemlig vigtige for at skabe udvikling og vækst i Kolding. Vi har bare brug for din hjælp til at finde dem.

11. oktober 2024
Tanja Marek

I år fejrer vi Koldings Helte med bobler og honningkager på Rådhuset d. 7. november. Men da iværksættere pibler op mange steder, så er det ikke altid vi lige kender til dem – eller de kender til os. Skulle du kende en helt, så prik dem derfor gerne på skulderne, både så vi kan fejre dem, men også så de kan får hjælp og sparring til at komme godt i gang med deres virksomhed.

Hvem er Koldings Helte?
Mennesker, der kan, vil og tør starte deres egen virksomhed, er vigtige for at skabe udvikling og vækst i Kolding kommune – så vigtige, at vi kalder dem for Koldings Helte. Koldings Helte er de personer, der har startet virksomhed inden for de seneste tre kalenderår..

Spændende oplæg på aftenen
Til arrangementet vil selvfølgelig være god tid til netværk, men der vil også være tale ved Borgmester Knud Erik Langhoff og Direktør ved Business Kolding Morten Bjørn Hansen. Du vil også kunne høre to spændende oplæg.

PARK Concept
De blev Årets Iværksætter i 2023. Idémændene bag PARK Concept er Anders, Kasper og René Piper Laursen fortæller om hele deres iværksætterrejse, deres koncept og om, hvordan man kan nytænke en traditionel branche som frisørbranchen.

Tilbage i 2018 fandt de nemlig et hul i frisørbranchen, og startede med at produktudvikle og beskrive et bæredygtigt franchise-frisørkoncept sammen med deres frisør Palle Freese.

Visionen er klar: PARK skal være landets mest bæredygtige salonkoncept, den kvalitetsbevidste frisørkundes førstevalg og den bedste arbejdsplads for ambitiøse frisører samt branchens mest lønsomme salonkoncept.

Nordic Coffee House
Vi får også besøg af Michael Mølbæk fra Nordic Coffee House, der fortæller om sin rejse fra ordblindhed over kaffevirksomhed i Nr. Bjert til millioninvestering i Løvens Hule til hvor han står i dag. Han har en passion for kvalitetskaffe og for at give kunden en god oplevelse.

 

Tilmeld dig nu – eller prik en af Koldings Helte på skulderen og fortæl dem om arrangementet.