Efter COVID-19 i foråret sendte danskerne hjem, så er onlinemøder og onlinearrangementer blevet en fast del af hverdagen, og det samme er webinarer. Selv om vi gerne vil mødes fysisk og netværke, så er der nu også fordele at være online.

23. november 2020

For mange betyder en travl hverdag, at de ikke lige kom på det kursus eller til det oplæg, de gerne ville, da tidspunktet ikke var det rigtige. Fordelen ved webinarer er, at du oftest kan deltage, lige når det passer ind i kalenderen, for selv om de bliver afholdt på et bestemt tidspunkt, så er der mulighed for at se eller gense dem på et senere tidspunkt. Og du kan sidde hjemme, hvor der er ro til fordybelse.

Business Kolding har siden foråret afholdt en lang række webinarer, så du kan blive klogere. De fleste ligger nu på vores hjemmeside, så du kan gense dem.

Der er mange forskellige temaer, og der er noget både for iværksætteren og det etablerede erhverv. Du kan bl.a. blive klogere på marketing og økonomi og få gode råd omkring f.eks. eksport og LEAN. Tag et kig – måske der også er noget for dig.