På trods af COVID-19 bliver der jul i hele Kolding kommune igen i år. Måske ikke helt den jul vi kender, men detailhandel, attraktioner, hoteller og restaurationer har lagt sig i selen, for at alt skal ose af julestemning.

23. november 2020

Selv om juletræstænding og julefrokoster er flyttet online, kan du traditionen tro fortsat gå på opdagelse i et fortryllende juleunivers, hvor gamle og nye traditioner, smukke julelys og duften af jul spreder hyggelig stemning både ude og inde.

Juleoplevelserne venter overalt, og derfor har Kolding Kommune og Business Kolding i år lavet en særlig julekampagne, der skal sætte fokus på julen i Kolding, og trække kunder til Kolding, Christiansfeld og Vamdrup. Kampagnen skal synliggøre de arrangementer, der er i december, og de muligheder der er for shopping og overnatning i Kolding kommune.

“Vi har samlet alle aktiviteter og oplevelser på VisitKoldings hjemmeside, vi annoncerer dem på Visit Koldings Facebook-side og på Instagram.”

Iben Schorling, Business Kolding

- Vi vil gerne gøre det nemt og overskueligt for kommunens borgere, men ikke mindst for gæster der kommer på besøg, forklarer Iben Schorling fra Business Kolding, og derfor har vi samlet alle aktiviteter og oplevelser på VisitKoldings hjemmeside, vi annoncerer dem på Visit Koldings Facebook-side og på Instagram, og i Facebooks Local App kan du søge på arrangementer på bestemte datoer, for på trods af COVID-19 er der stadig meget at opleve i kommunen.

Snup en slentretur i Kolding Midtby og bliv betaget af de smukke oplyste gader og hyggelige specialbutikker. Oplev traditioner og historiens vingesus på det historiske Koldinghus eller tag en pause og forkæl dig selv og dine nærmeste med kunst og kultur på Trapholt og se deres enestående udstillinger.

Lad de gode gammeldags juletraditioner mødes med moderne juleatmosfære. I Kolding Storcenter imponerer julelandskabet både store og små, mens idylliske Christiansfeld byder på jul for alle dine sanser med duften af de klassiske honninghjerter og smukke herrnhuterstjerner i de hyggelige brostensgader. I Vamdrup møder du det flotte juletræ på Torvet og flotte julepyntede butikker, og på Hotel Vamdrup sørger de nye forpagtere for, at det dufter af jul.

Forkæl familien med en hyggelig endagstur med julehandel og masser af oplevelser i og omkring Kolding eller bliv lidt længere og få det hele med. Tag en overnatning på et af de mange stemningsfulde kroer og hoteller, hvor der er ekstra juleforkælelse på menuen.

Vi ses til jul i Kolding.