En samlet investering på 2,4 millioner er hvad Kolding-virksomheden DM Greenkeeping fik med efter et besøg i Løvens Hule i denne uge. Michael Lindholm Jepsen fortæller her om, hvad det allerede har betydet for virksomheden at deltage i TV-programmet.

4. marts 2022

Afsnittet med DM Greenkeeping var planlagt til at løbe over skærmen i sidste uge, men blev skubbet pga. udsendelser om situationen i Rusland/Ukraine, og blev derfor først sendt i går – dog kunne man allerede streame programmet i sidste uge, og det satte gang i forespørgslerne.

DM Greenkeeping tilbyder servicepakker og abonnementsløsninger på græspleje, så din græsplæne altid ser sund og grøn ud – uden mos og ukrudt. Det er billigere og lettere end at gøre det selv, så du skal kun sørge for at slå græsset.

Virksomheden ejes af Michael Lindholm Jepsen samt Danny Skytte og Vicky Skovgård Skytte, og har eksisteret siden november 2015. Da vi fanger Michael på telefonen, er det en glad mand vi får i røret – solen skinner og han har netop lært 40 mand op som græsspecialister.

“Vi har også fået tæt på 10.000 forespørgsler på græspleje siden programmet blev offentliggjort i sidste uge, så det er jo helt vildt.”

Michael Lindholm Jepsen, DM Greenkeeping

Hvordan gik det?
- Først og fremmest så fik vi en investering på 2,4 mio. kr. for 20% af vores virksomhed, fortæller Michael, der nu kan glæde sig over at have fået Jan Lehrmann og Jesper Buch med på holdet. Vi har også fået tæt på 10.000 forespørgsler på græspleje siden programmet blev offentliggjort i sidste uge, så det er jo helt vildt.

Det har betydet meget for virksomheden at deltage i Løvens Hule.

TV har stor betydning
- Der er ca. 1,2 mio. seere til hvert afsnit, så det har jo givet en masse reklame at være på TV, men det kommer også til at betyde en hurtigere vækst, at have fået to løver med ombord, forklarer Michael. Vi havde forventet at nå ca. 25.000 kunder om 2-3 år, men allerede nu ser det ud til at vi når dem i år.

“Siden kontrakten blev færdiggjort, har vi allerede fået megen hjælp og sparring af løverne – men også af deres bagland.”

Michael Lindholm Jepsen, DM Greenkeeping

- Siden kontrakten blev færdiggjort, har vi allerede fået megen hjælp og sparring af løverne – men også af deres bagland. Det har både været til gennemgang af nye bygninger, kontakter til skarpe mediefolk, der har hjulpet med videoproduktion og hjælp til nye franchisekontrakter.

Der er i øjeblikket 8 franchisetagere, som skal hjælpe med at servicere de mange kunder landet over.

Allerede inden programmet blev vist på skærmen, kan DM Greenkeeping glæde sig over, at de har nået sidste års omsætning – her af ligger det meste dog på private kunder.

- Vi kunne rigtig godt tænke os flere erhvervskunder, og dermed tilbyde dem de samme flotte plæner som de private, slutter Michael.