Et fagligt netværk er vigtigt – både for virksomheden og for dig personligt. Hos Business Kolding er det vigtigt for os at samle virksomhederne til både faglige og sociale netværksarrangementer. På vores hjemmeside under arrangementer finder du i øjeblikket en lang række netværksarrangementer – du finder også link til dem nederst på siden.

31. maj 2024
Tanja Marek

Et fagligt netværk er en uvurderlig ressource for både personlig og professionel udvikling. Nogle af de arrangementer du finder i kalenderen er:

Bliv en bedre netværker
Vil du gerne blive bedre til at bruge dit netværk mere strategisk er arrangementet ”Bliv en bedre netværker” lige noget for dig. Her lærer du at spotte og udnytte dit netværks potentiale, hvad enten du ønsker mere salg, markedsføring eller forretningsudvikling.

Business BackUp – netværk for selvstændige
Er du soloselvstændig, etableret iværksætter eller har du en lille virksomhed med 1-3 ansatte, og mangler du nogen at sparre med, så er dette netværk lige noget for dig. I mødes 6 gange i løbet af året for at se på dagligdagens udfordringer og at tale åbent om ambitioner og de store strategiske beslutninger.

Finans-controller netværk
Som noget nyt er vi i gang med at etablere et Finans-controller netværk, som er for dig Netværket er for dig, der til dagligt sidder med opgaver som økonomistyring, regnskab, controlling og revision i en lokal virksomhed, og som ønsker at skabe værdi gennem sparring og erfaringsudveksling med ligesindede.

BusinessBar på Drabæks Mølle
Fire gange om året afholder vi i Foreningen Business Kolding BusinessBar på forskellige lokationer rundt i kommunen. Det er en uformel eftermiddag med tid til snak og netværk. I september er det på Drabæks Mølle, der har gennemgående en stor renovering med respekt for stedets historie.

Hvorfor er netværk så vigtigt?

Her er nogle af de vigtigste fordele ved at have et stærkt fagligt netværk:

  • Et fagligt netværk giver adgang til en rig kilde af viden og erfaring, hvor du kan lære af andres succeser og fejltagelser.
  • At have erfarne personer i dit netværk, der kan tilbyde værdifuld rådgivning og mentorskab, kan være afgørende for din og virksomhedens udvikling.
  • Netværk gør det lettere at finde partnere til samarbejdsprojekter, som kan føre til innovation og nye forretningsmuligheder.
  • Gennem netværk kan du holde dig opdateret om de nyeste trends og udviklinger inden for dit felt, og du kan lære af andres erfaringer og få input til at løse faglige udfordringer.
  • Gennem netværk kan virksomheden finde kvalificerede kandidater til jobstillinger, ofte hurtigere og mere effektivt end gennem traditionelle rekrutteringsmetoder.
  • Gennem netværk kan virksomheden trække på specialiseret viden og erfaring, som kan forbedre beslutningstagning og strategisk planlægning.

Business Koldings øvrige faglige netværk