Danske Bank og Foreningen Business Kolding præsenterer de tre nominerede til Årets Virksomhed 2022.

6. februar 2023

Prisen tildeles en organisation eller virksomhed hjemmehørende i Kolding Kommune, der har skabt en positiv udvikling i organisationen/virksomheden, som vil bidrage til væksten i Kolding Kommune.

Prisen som Årets Virksomhed gives til en organisation/virksomhed, som har fokus på innovation, vækst og social ansvarlighed, samt ligeledes en sund økonomi.

De tre nominerede til Årets Virksomhed 2022 er:

Autocentralen

Siden 1976 har Autocentralen drevet bilforretning med udgangspunkt i Kolding. De har gjort meget for at holde både Kolding og hele regionen godt kørende. Det gjorde de ved starten for 45 år siden og det gør de den dag i dag. Autocentralen er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 1976, og i dag er de næsten 400  ansatte. Cirka en tredjedel af dem arbejder i Kolding og mange af dem har været en del af holdet i mange år. 

 

Automize

Automize blev stiftet i 2015, med ønsket om at skabe værdi ved at drive digitaliserings- og transformationsrejsen, som alle virksomheder er på i dag. Fokus er primært på at optimere processer og automatisere kundernes IT-infrastruktur, samt sikre en effektiv drift af kundernes IT - alt sammen via cloud-løsninger. Automize startede som en 3-mands virksomhed og er i dag 90 personer. De havde set at cloud-løsninger var fremtiden. 

 

DM Greenkeeping

Med en vækst på 300%, går det rigtig stærkt hos DM Greenkeeping, der er i gang med sæson nummer 8. De er et bevis på, hvordan 2 ordblinde boldtalenter fra golfbanen, kan lave en forretning bygget på passion, hårdt arbejde og en kæmpe viden om græs. Indtil for halvandet år siden, drev drengene DM Greenkeeping som hobbyvirksomhed ved siden af deres fuldtidsjobs.