Foreningen Business Kolding og sponsorerne Andersen Partners, BDO, Danske Bank og Deloitte præsenterer de nominerede til Awardshow 2023.

10. februar 2022

Juryer har nomineret tre finalister til hver kategori pba. de mange indstillinger, som er kommet ind.

Foreningen Business Koldings medlemmer kan stemme på deres favoritter nederst på siden. 

 

Årets Iværksætter 2022

Iværksætterprisen tildeles en eller flere personer, som har etableret eller overtaget en virksomhed i Kolding Kommune inden for de seneste tre kalenderår. Iværksætteren skal have udvist et bemærkelsesværdigt engagement og initiativ i Kolding Kommune. Vedkommende skal også være rollemodel for andre. 

Den Hvide Hest
Forkælelse by Dorthe Kildal
Zerius

Årets Initiativ 2022

Årets Initiativpris gives til en virksomhed, organisation eller enkeltperson, som i det forgangne år har ydet en ekstraordinær indsats, som forventeligt vil medføre en positiv udvikling for Kolding Kommune og/eller branding af Kolding Kommune.

Godset
Jazz i Trekanten
Multifoods

Verdensmålsprisen 2022

Verdensmålsprisen tildeles en organisation eller virksomhed hjemmehørende i Kolding Kommune, der har arbejdet med et eller flere af FN’s 17 verdensmål. Bæredygtighed, klimadagsordenen, cirkulær økonomi eller andre dele af verdensmålene er en integreret del af strategien og forretningsgrundlaget i virksomheden.

Birkemose Golf Club
BSB Group
Sunset Boulevard

Årets Virksomhed 2022

Prisen tildeles en organisation eller virksomhed hjemmehørende i Kolding Kommune, der har skabt en positiv udvikling i organisationen/virksomheden, som vil bidrage til væksten i Kolding Kommune.

Prisen som Årets Virksomhed gives til en organisation/virksomhed, som har fokus på innovation, vækst og social ansvarlighed, samt ligeledes en sund økonomi.

Autocentralen
Automize
DM Greenkeeping