BDO og Foreningen Business Kolding præsenterer de tre nominerede til titlen som Årets Initiativ 2021.

8. februar 2022

Årets Initiativpris gives til en virksomhed, organisation eller enkeltperson, som i det forgangne år har ydet en ekstraordinær indsats, som forventeligt vil medføre en positiv udvikling for Kolding Kommune og/eller branding af Kolding Kommune.

De tre nominerede til Årets Initiativ 2021 er:

ALFABO

Boligselskabet ALFABO har taget initiativ til en lang række aktiviteter i Munkebo, der ikke længere er på Ghetto-listen. De har lavet et udendørs oplevelses- og læringsrum, arrangeret fælles gå-ture og aktiviteter i samarbejde med flere idrætsforeninger, der skal modvirke ensomhed, og så deltog de i Kolding Light Festival. De skal spille show-kamp mod Kolding IF Fodbold, og så har de taget initiativ til en socialøkonomisk flyttevirksomhed.

 

Blue Bridge

Blue Bridge blev startet som en festival i 2016. I dag har de gang i en lang række initiativer, for at få mere musik i lokalområdet. De udlåner deres øvelokale til Musikskolen og omkring 30 lokale musikere, de arrangerer mindre koncerter i løbet af året, de holder jam-sessions, åbent øvelokale og sangskriver-workshops – og så har de ikke mindre end 200 frivillige. Overskuddet går til at udvikle musiklivet i området.

 

Kolding Green Streets

Kolding Green Streets Torvelørdag så dagens lys tilbage i maj 2020, og der har siden været holdt omkring 80 Torvedage, og omkring 40 udstillere har deltaget. Det er et lokalt marked med fokus på mad, design og aktivisme. Torvelørdag er blevet til for at gøre en forskel for klimaet og skabe mere liv i midtbyen. Har holdt Kolding Verdensmålsdag, Grøn Jul og så har de deltaget på Klima Folkemødet i Middelfart.

Køb din billet til AWARD'22 her