I pinsen åbner ”Vi Bygger Kolding” en fælles byggeudstilling, hvor seks byggefirmaer hver har opført et udstillingshus i Vonsild. Lasse Larsen Huse fra Kolding er et af de seks firmaer der er repræsenteret.

26. maj 2023

Hos Lasse Larsen Huse bygger de kvalitetshuse designet ud fra kundens ønsker og drømme. De har 48 års erfaring og kan hurtigt omsætte dine tanker til konkrete planer, så byggeriet af din og familiens drømmebolig kan sættes i gang.

Der har ikke været udstillingshuse i Kolding i mange år, og vi har derfor taget en snak med Rikke Legarth, der er Kreativ Chef ved Lasse Larsen Huse, og hun forklarer her, hvorfor det er vigtigt med Kolding som udstillingsby:

“Kolding er et spændende boligmarked med positiv befolkningstilvækst, og som den eneste byggeudstilling i Syd- og Sønderjylland forventes der en stor interesse fra interesserede nybyggere fra et stort opland.”

Rikke Legarth, Lasse Larsen Huse

- Kolding er et spændende boligmarked med positiv befolkningstilvækst, og som den eneste byggeudstilling i Syd- og Sønderjylland forventes der en stor interesse fra interesserede nybyggere fra et stort opland.

- Vi er gået med i projektet, da vi har samlet vores administration i Kolding, hvor vi også har bygget Danmarks flotteste showroom på Saxovej – derfor er det naturligt for os at bidrage til udstillingsfællesskabet og være en del af den fremtidige boligudvikling i Kolding.

De seks nye huse ligger dør om dør, hvilket giver besøgende nem adgang til masser af inspiration og sparring. Byggeudstillingen er et samarbejde mellem 2 Plan Huset, Eurodan huse, HusCompagniet, Hybel, Menzer & Kristensen, Lasse Larsen huse og Kolding Kommune. Der er åben kl. 13-16 både pinsedag og 2. pinsedag.

“Byggeudstillinger er jo vores fornemste udstillingsvindue og idéen med en samlet udstilling er, at gøre det nemmere for kommende bygherrer at få et bedre overblik over de muligheder, de enkelte byggefirmaer kan tilbyde.”

Rikke Legarth, Lasse Larsen Huse

- Byggeudstillinger er jo vores fornemste udstillingsvindue og idéen med en samlet udstilling er, at gøre det nemmere for kommende bygherrer at få et bedre overblik over de muligheder, de enkelte byggefirmaer kan tilbyde, forklarer Rikke Legarth om at være med i udstillingen sammen med ”konkurrenterne”.

De seks byggefirmaers interesse er naturligvis at sælge boliger, mens kommunen ønsker at skubbe til salget af byggegrunde. Målet er at øge bosætningen og dermed også hjælpe på virksomhedernes rekruttering.

- Omend vi er i en tid med høje renter, så er behovet og interessen for at bygge nyt stadig tilstede og vi tror på en spændende fremtid.

Efter pinse er byggeudstillingen åben hver søndag frem til april 2024, og alt om husene, åbningstider og praktisk information er samlet på www.vibyggerkolding.dk.