Når vi kigger på, hvor mange der følger Business Kolding og vores arbejde på de sociale medier, deltager i vores arrangementer, mødes med os i hverdagen og er medlemmer af Foreningen Business Kolding, så bliver vi stolte - som organisation, som medarbejdere. Så her får du lige en omgang ananas-i-egen-juice.

25. august 2023

Rekordmange medlemmer
Vi har i dag rekordmange virksomheder, der har valgt at blive en del af Kolding kommunes største erhvervsnetværk, Foreningen Business Kolding. Vi er nu oppe på 780 medlemsvirksomheder, der tæller alt fra den nye iværksætter til de store produktionsvirksomheder. Vi holder hvert år 3 store netværksarrangementer for vores medlemmer: Awardshow, Sommerfest og Firmafesten. Firmafesten løber af stablen næste gang d. 28. september og der er allerede solgt over 900 billetter. Har du endnu ikke købt billet kan du nå det endnu!

Nyhedsbrev
Næsten 2.800 modtager hver uge vores nyhedsbrev, hvor vi fortæller historier fra det lokale erhvervsliv, fortæller om Business Koldings arbejde, om muligheder for at søge penge til forskellige projekter og om alle vores faglige netværksarrangementer. Nyhedsbrevet har en åbningsrate på omkring 57%, hvilket vi er meget stolte af, da det ligger meget højere end gennemsnittet på tværs af brancher på 21,33% (Iflg. Mailchimps statistik).

Følger du os også på de sociale medier?
Også på de sociale medier er I – virksomhederne i Kolding kommune – gode til at følge os. I skrivende stund har vi:

  • 6.546 følgere på LinkedIn
  • 3.238 følgere på Facebook
  • 997 følgere på Instagram

Mød vores medarbejdere
I den kommende tid vil du i en række artikler her i nyhedsbrevet kunne læse om de mange opgaver vores erhvervskonsulenter, forretningsudviklere og sekretariatet arbejder med i løbet af en ”normal” arbejdsuge, hvis man kan sige ”normal” om et job, hvor ikke to dage er ens.

Tilmeld dig og din kollega til vores nyhedsbrev! Business Kolding sender hver uge et nyhedsbrev ud – et nyhedsbrev der både indeholder nyheder om og fra Koldings erhvervsliv samt en lang række arrangementer. Læs mere...
Vil du også være en del af Kolding Kommunes største erhvervsnetværk? Du får adgang til unikke medlemstilbud og arrangementer for hele virksomheden. Læs mere om de mange fordele, og se hvad andre virksomheder får ud af deres medlemskab. Læs mere...